"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeniden yapılandırma sonuçlarını açıkladı

28 Kasım 2016, Pazartesi 10:36
Maliye Bakanı Naci Ağbal, yeniden yapılandırma kapsamında yapılandırılan toplam tutarın, 77 milyar 602 milyon 570 bin 915 lira olduğunu açıkladı.

Ağbal, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un sonuçlarına ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

Yeniden yapılandırmadan yararlanmak için 8 milyon 527 bin 452 başvuru dilekçesi alındığını ifade eden Ağbal, bu başvuruların 4 milyon 382 bin 606'sının internetten, 4 milyon 144 bin 846'sının ise bizzat vergi dairesine gelerek veya posta yoluyla yapıldığını söyledi. Ağbal, şunları kaydetti:

"Kanunun yapılandırma, matrah artırımı ve işletme kayıtlarının düzeltilmesi hükümlerinin tamamına ilişkin olmak üzere, yapılandırılan toplam tutar 77,6 milyar lira. Başvuru adedi ve yapılandırılan toplam tutar açısından bu veriler, benzer içerikli 6111 sayılı Kanunla mukayese edildiğinde başvuru adedinde yüzde 64,2, yapılandırılan tutarda yüzde 96,3 artış kaydedildi. Rakamlar bu defa yeniden yapılandırmaya olağanüstü bir ilginin söz konusu olduğunu ortaya koyuyor."

AA

Okunma Sayısı: 2025
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı