"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

3 askeri şehit eden PKK’lılar drone ile aranıyor

17 Ağustos 2016, Çarşamba 12:38
Ordu'nun Mesudiye ilçesinde operasyonel faaliyet yürüten güvenlik güçlerine ormanlık alandan ateş açarak 3 askeri şehit edip, 2 askeri yaraladıktan sonra kaçan PKK'lı teröristler Tokat-Ordu sınırında drone ile aranıyor.

Ordu'nun Mesudiye İlçesi'ne bağlı Topçam Mahallesi yakınlarından bir grup PKK'lı teröristin geçiş yapacağını öğrenen güvenlik güçleri, 18 gün önce bölgede operasyon başlatmış ve PKK'lı grubu ormanlık alanda kıstırmıştı. Güvenlik güçlerine pusu kurarak otomatik silahlar ve el bombaları saldıran teröristler, 3 askeri şehit etmiş 2 askeri de yaralamıştı. 5 kişi oldukları belirtilen terörist grubun yakalanması için bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam ederken, teröristlerin başka bölgelere kaçma ihtimali üzerine Ordu'ya sınır olan Tokat'ta da asker teyakkuza geçti.

'BORALAR' OPERASYONLARINI SÜRDÜRÜYOR

Tokat Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na bağlı subay, astsubay, uzman jandarma çavuş ve uzman onbaşılardan oluşan 'Boralar' timi, Tokat-Ordu kırsalında başlattığı operasyonlarını sürdürüyor. Ayrıca Tokat Valiliği'ne ait drone da, kaçan PKK'lı grubun yer tespitini yapabilmek amacıyla askerler tarafından bölgede kullanılıyor.

DHA

Etiketler: ordu, pkk, drone
Okunma Sayısı: 2292
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı