"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Araplardan Davutoğlu'na tepki

03 Şubat 2016, Çarşamba 15:11
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kabe ziyareti sırasında "Ya Allah Bismillah Allahu Ekber"sloganları eşliğinde halkı selamlayan videosu Arapları kızdırdı.

Davutoğlu’nun Kabe’deki görüntüleri, Türkiye’de "Kabe'de ortalık miting yerine çevriliyor" denilerek eleştirmişti. İnsanların eşit olmasını simgeleyen ihramlar içinde neden siyasi şov yapıldığı eleştirilere neden olmuştu. Davutoğlu’nun o görüntülerine Araplar’dan da çok sert eleştiriler yöneltildi. Araplar, Twitter'da 'Davutoğlu Kabe'nin kutsiyetine saygısızlık yaptı'  (“#اوغلو_يدنس_قدسية_الحرم”) başlığı açarak Başbakan Davutoğlu’na sert eleştiriler yöneltti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suudi Arabistan’a yaptığı resmi ziyarette Türk hacı adaylarına mitingteymiş gibi el sallayarak selam vermesi Suudi din adamları tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden mesajlar yayınlayan Suudi din adamı Kabe'ye sırtını dönüp Davutoğlu'na doğru bağıran taraftarlara da ağır eleştiriler getirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na tepki olarak"Kabe`nin kutsallığını yok ettiler" (#اوغلو_يدنس_قدسيه_الحرم) diye hashtag açıldı.

 

Okunma Sayısı: 4238
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    3.2.2016 23:47:45

    Kabede cehalet zamanında belli aylarda yapılmayan işler,müslümanın mübarek makamda ve yerde siyaset tellalığı yapması hiç mi hiç hoş değil.AKP liler sapkınlıkta da rekor kırıyorlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı