"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri casusluk davasında flaş gelişme!

12 Ocak 2015, Pazartesi 16:19
Askeri Casusluk davasında tutuklu 5 sanık tahliye edildi.

Anayasa Mahkemesi'nin verdiği hak ihlali kararından sonra Askeri Casusluk davasında tutuklu 5 sanık tahliye edildi. 38 kişi hakkındaki yakalama kararı ise kaldırıldı.

ANAYASA MAHKEMESİ HAK İHLALİ VAR DEDİ

Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, İstanbul'daki askeri casusluk davasında, sanıkların yaptığı bireysel başvuruları birleştirerek, karara bağlamış, bireysel başvurularda sanıkların haklarının ihlal edildiğine oy birliğiyle hükmetmişti.

20 SANIK TAHLİYE EDİLMİŞTİ

İzmir 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Nisan 2013'te başlayan davada tutuklu 20 sanık daha önce tahliye edilmişti. Davada, 49'u muvazzaf asker 357 sanık 'gizli bilgi ve belge bulundurma' suçundan yargılanıyordu.

Okunma Sayısı: 1693
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı