"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Askeri casusluk operasyonunda 15 şüpheli adliyeye sevk edildi

05 Aralık 2015, Cumartesi 09:08
İzmir merkezli 16 ilde 'Askeri casusluk' adıyla bilinen, gizli bilgi ve belge bulundurma davasındaki sanıklar hakkında sahte kanıt ürettikleri iddiasıyla gözaltı alınan 18 şüpheliden 15'i Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi. 5 şüpheli ise, serbest bırakıldı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcıvekili Okan Bato'nun talimatı ile Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Perşembe günü İzmir merkezli olarak Ağrı, Antalya, Bingöl, Eskişehir, İstanbul, Kilis, Kırklareli, Kocaeli, Mardin, Muğla, Niğde, Siirt, Sivas, Şanlıurfa ve Van'da yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan ve aralarında dönemin Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürü Hakan Arık ile dönemin Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Büro Amiri Mehmet Emin Çakıcı, başkomiser, komiser ve polis memurlarının da bulunduğu 18 şüpheliden 15'i ifadelerinin alınması ardından adliyeye sevk edildi, 5 şüpheli ise, serbest bırakıldı.

'Askeri casusluk' adıyla bilinen, gizli bilgi ve belge bulundurma davasındaki sanıklar hakkında sahte kanıt üretmekle suçlandıkları öğrenilen 15 şüpheli önce sağlık kontrolü için Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontörlünden geçirilen şüpheliler daha sonra adliyeye gönderildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1323
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı