"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Askeri casusluk' operasyonunda 29 kişiye gözaltı

26 Mayıs 2017, Cuma 15:29
İzmir'deki askeri casusluk soruşturmasında yapılan usulsüzlükler ve bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında aralarında görevde bulunan askerlerin de bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen TSK'daki Gülen Hareketi'ne yönelik soruşturmada halen görevde olan, açığa alınan ve emeklilerin de bulunduğu 18 TSK mensubu ile bu askerlerden sorumlu örgütün sözde "hususi hizmet sorumlusu" 11 kişi yakalama kararı çıkartıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri koordinasyonunda, İzmir merkezli İstanbul, Ankara, Balıkesir, Kocaeli, Malatya, Konya, Amasya ile Muğla'da dün ve bugün düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar İzmir Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

AA

Okunma Sayısı: 1437
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı