"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

#EvdeKalTürkiye, e-gazete'ni ücretsiz oku

29 Mayıs 2020, Cuma 23:59
Tüm dünyayı etkileyen yeni tip Korona virüsü (COVID-19) ülkemizi de etkiledi. Hastalığın yayılmaması adına gerek uygulanan sokağa çıkma yasakları gerekse insanlarımız evlerinden çıkmamaları gazeteye ulaşılmasında sıkıntı meydana getirdi. Alınan tedbirlere rağmen gazete dağıtımında aksaklıklar aşılamadı.

Haliyle bu durum gazetemizi de olumsuz etkiledi. Bu ortamda, tekrar tekrar vurguladığımız gibi, gazetemize çok daha farklı bir hassasiyetle sahip çıkmamız gerekiyor. Hem basılı, hem de e-gazeteye...

Yeni Asya Medya Grup Pazarlama ve Satış Müdürü Cesim Aydın; gazetesine evden çıkmadan kolaylıkla ulaşmak isteyen herkese yeni bir çağrı yaptıklarını ifade ederek; "Biz de #EvdeKalTürkiye kampanyasına ciddi manada destek vermek adına büyük bir kampanyaya imza atıyoruz. Yeni Asya ailesi olarak #Covid19 tedbirleri kapsamında #Evdekal'an herkese 'bir ay boyunca e-gazete hizmeti'ni ücretsiz hediye ediyoruz. Bu hizmetin herkese ulaşması için Yeni Asya gazetesinde ve Yeni Asya sosyal medya kanallarında duyurularımız başlamış durumda. Vatandaşlarımız konuyla ilgili geniş bilgiyi tanıtım görsellerimizden rahatlıkla edinebilirler" dedi. 

KAMPANYAYA KATILIM NASIL OLACAK?

Peki, "bir ay boyunca e-gazete hizmeti" kampanyasına nasıl katılacaksınız? 

Kampanyaya katılımın çok kolay olduğunu vurgulayan Yeni Asya Medya Grup Pazarlama ve Satış Müdürü Cesim Aydın, "Bunun için www.yeniasya.com.tr/e-gazete linkine tıklayarak üye olmanız gerekiyor. Hiçbir şart olmadan linkten abonelik işlemlerini tamamlayan bütün vatandaşlarımızın 1 ay ücretsiz e-gazete aboneliği hesaplarına otomatik olarak tanımlanmış olacak. Vatandaşlarımız daha geniş bilgi edinmek için Pazarlama departmanımızın kurumsal WhatsApp hattıyla da (0545 599 54 92) iletişim kurabilirler. Kampanyamızın 30 Mayıs'a kadar süreceğini de hatırlatmış olalım" ifadelerini kullandı.

#EvdeKalTürkiye kampanyamıza destek olmak için abone olalım, herkese duyuralım.

1 ay ücretsiz e-gazete aboneliği için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız:
www.yeniasya.com.tr/e-gazete

Okunma Sayısı: 63867
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Osman YILDIRIM

    23.4.2020 15:29:45

    Muhterem Mikail hocam, tesbitlerine aynen katılıyorum ancak ilk sayi ile son sayı arasındaki bir farkıda ben belirteyim ilk sayının çıktığı dönemde din adına siyaset yapan siyasalislamcılar devlet imkanlarını elde etmemiş ve nurcularda onları demokrat kabul etmemişlerdi yani nurcuların kahir bir ekseriyet üstadın demokratlık tavsiyesine uyup meşveretle demokratlara noktay ı istinat olmaya azami riayet etmişlerdi ancak günümüzde öyle değil din adna siyaset yapan siyasal islamcılar devlet gücünü ellerinde bulundurmaktalar ve bu güce perestiş eden bazı nurcular bu siyasalislamcı gürha noktay i istinat olmayı islama ve nurculuğa hizmet olarak addetmekteler. Böylesi farklı bir ortamda Yeni Asya dün ne dediyse bugünde aynı istkamette yoluna devam etmekte ancak düşmanlarından ziyade dost görünlerin engellemelerine rağmen hizmetlerine böylesi zor ve çetin bir ortamda devam etmeye çalışmaktadır. Cenab ı Allah yar ve yardımcısı olsun. Selam ve saygılar.

  • Arif Şener

    22.4.2020 19:00:52

    Selam ve dua

  • Toygar

    21.4.2020 15:00:59

    Bir musibet, bin hayır olur ümidindeyim. Bir gün nasıl olsa basılı kağıt gazeteler bitecek, istemesek de! Bu vesileyle insanlar ve siz matbuat ekibi :) e-gazeteye yönelmek durumunda kaldık. Yarın artık bugündür! TRT dizi adı gibi oldu ama, öyle işte :) Görünen köy budur.

  • Aydın Bak

    20.4.2020 16:28:52

    Gazetemizi; günlük olarak, her şekilde; her türlü şartlarım, elverdiğince; takip ediyor, çalışanlarına: Başarılar diliyor; Saygı, Sevgi, Hürmetlerimi, arz ediyor; huzur, saadet ve mutluluklar; diliyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı