"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Gazetecilere saldırı, demokrasiye saldırıdır'

15 Aralık 2014, Pazartesi 15:46
İngiltere Ulusal Gazeteciler Birliği (NUJ), Türkiye’deki gazetecilerin gözaltına alınması kınayarak ağır eleştirilerde bulundu. Uluslararası toplumun Türkiye’ye, “gazetecilere saldırının demokrasiye saldırmak olduğu” şeklinde sert ve net bir bir mesaj vermesi gerektiğini vurgulandı.

Avrupa Gazeteciler Federasyonu NUJ temsilcisi Barry White, Cihan Haber Ajansı’na yazılı bir açıklamada bulundu. NUJ olarak gazetecilere ve gazeteciliğe yapılan saldırılar nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirten White, “Gazeteciler, gözaltı veya tutuklanma korkusu yaşamadan haberlerini yazma özgürlüğüne sahip olmalı.” dedi. 

Uluslararası toplumun Türk otoritelere “sert ve net bir mesaj” verme çağrısında bulunan White, bu mesajda, “gazetecilere saldırının demokrasiye saldırmak” olduğunun vurgulanması gerektiğini söyledi. 

Okunma Sayısı: 1529
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hayati Binler

    15.12.2014 19:34:15

    Demokrasi derdi yok zaten rey-i vahidçilerin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı