"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hukukun altını oymanın bedelini ödedi

03 Nisan 2024, Çarşamba 16:56
Belçika’dan De Standaard Türkiye’deki mahalli sonucun değişim için umuda neden olduğunu yazdı:

“Geçen 20 yıl boyunca Erdoğan’ın partisi AKP medyayı, yargıyı ve diğer devlet kurumlarını kendi kontrolü altına aldı. Hukukun üstünlüğünün baskı altında olduğunu söylemek hafif kalır. Ancak Erdoğan ne kadar demokrasi oyununun kurallarını zedelemiş olsa da muhalefet mümkün olmayı sürdürdü. Otokratik lider patlayan enflasyonun, yolsuzluğun, medyanın ve merkez bankasının ele geçirilmesinin, demokratik hukuk devleti prensiplerinin altının oyulmasının bedelini er ya da geç ödedi. (...) Erdoğan cumhurbaşkanlığı tahtında daha bir süre sağlam bir şekilde kalacak. Yerel seçimler de cumhurbaşkanlığı seçimlerinden farklı bir olay. (...) Ancak sonuç değişim için umut yaratıyor.” 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1472
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı