"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsmail Küçükkaya hakim karşısına çıktı

20 Aralık 2017, Çarşamba 17:04
İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan'ın "kamu görevlisine alenen hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını alenen aşağılama" suçlarından yargılanmasına başlandı.

Fox TV Haber Spikeri İsmail Küçükkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi hakkındaki iddiası üzerine hakkında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıktı.

Bakırköy 18. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanık İsmail Küçükkaya ve avukatları ile müşteki Bakan Kaya'nın avukatı Erol Bulut katıldı.

Savunmasını yapan Küçükkaya, 26 yıllık gazeteci olduğunu, tarafsız ve Atatürkçü kimliğiyle bilindiğini ifade ederek, kendisinin de FETÖ tarafından telefonları en uzun süre dinlenilen gazeteci olarak mağdur edildiğini söyledi.

"Demokrasi meydanı" sloganını kullandığı programına Başbakan Binali Yıldırım ve birçok bakanın katıldığını ve müşteki Kaya'nın bakanlığına ait olumlu çalışmalara birçok defa yer verdiğini dile getirdi.

İDDİANAMEDEN

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya hakkındaki iddialarla ilgili Fox TV Haber Spikeri Küçükkaya ve sosyal medyada bununla ilgili paylaşımda bulunan avukat Fidel Okan hakkında "kamu görevlisine alenen hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını alenen aşağılama" iddialarıyla 1 yıl 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

AA

Etiketler: ismail küçükkaya
Okunma Sayısı: 2139
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı