"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kobani olaylarında iki tutuklama

14 Ekim 2014, Salı 09:19
İzmir’de, Kobani bahane edilerek çıkarılan terör olaylarında bir kişinin başından vurularak yaralanmasıyla ilgili operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Olay, 7 Ekim 2014 salı günü, Doğanlar Mahallesi'nde meydana geldi. Başından vurulan E.K., ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla zanlıların kimlikleri tespit edildi. Belirlenen dört adrese eşzamanlı yapılan operasyonla R.A., K.A., S.D. ve M.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda. olayda kullanıldığı düşünülen 5 adet fişeğiyle birlikte tek kırma av tüfeği, 2 adet ses ve gaz tabancası ve bunlara ait 45 adet fişek ele geçirildi. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan K.A. ve M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi, R.A. ve S.D. ise serbest bırakıldı.

 

Okunma Sayısı: 888
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı