"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Küçükkaya'nın 5 yıla kadar hapsi istendi

02 Kasım 2017, Perşembe 17:50
Gazeteci İsmail Küçükkaya ile Avukat Fidel Okan hakkında, "Kamu görevlisine alenen hakaret" ve "Türkiye Cumhuriyeti kurum ve organlarını alanen aşağılama" gerekçesiyle 1 yıl 6 aydan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,eşiyle ilgili iddalarda bulunan gazeteci İsmail Küçükkaya ve Avukat Fidel Okan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusu üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı da gazeteci İsmail Küçükkaya ile Avukat Fidel Okan hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma sonunda  Küçükkaya ve  Okan hakkında  "Kamu görevlisine alenen hakaret" ve  "Türkiye Cumhuriyeti kurum ve organlarını alanen aşağılama"  gerekçesiyle 1 yıl 6 aydan 5 yıla  yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 

DHA

Okunma Sayısı: 3355
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı