"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mavi Marmara davasının düşmesi istendi

02 Aralık 2016, Cuma 11:45
Savcı, 10 vatandaşımızın ölümü ile sonuçlanan mavi Marmara davasının, İsrail ve Türkiye arasındaki anlaşmayı gerekçe göstererek düşürülmesini istedi.

Mavi Marmara gemisine, Akdeniz'in uluslararası sularında düzenlenen saldırıya ilişkin, aralarında dönemin İsrail Genelkurmay Başkanı Rau Aluf Gabiel Ashknazi'nin de yer aldığı 4 sanığın yargılandığı davaya, Türkiye ile İsrail arasında imzalanan antlaşmanın metninin ulaşması üzerine duruşma savcısı davanın düşürülmesini talep etti.

İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, haklarında yakalama kararı çıkarılan sanıklar katılmazken, tarafları avukatları temsil etti.

Duruşma, mahkemeye gelen evrakların okunmasıyla başladı. Daha önce sanık avukatlarınca yapılan reddi hakim talebinin üst mahkemece reddedildiğine dair kararın mahkemeye geldiği, yine Türkiye ile İsrail Arasında Tazminata İlişkin Usul Anlaşması'nın Türkçe metninin de celse arası mahkemeye ulaştığı belirtildi.

Bunun üzerine duruşma savcısı Türkiye ile İsrail Arasında Tazminata İlişkin Usul Anlaşması gereği davanın düşürülmesini talep etti.

DHA

Etiketler: mavi marmara
Okunma Sayısı: 1936
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    2.12.2016 17:37:04

    YAHUDi İCESARET ÖDÜLÜ neden verdiler diye düşünenlere cevap haldir bu.

  • Inci ileri

    2.12.2016 15:33:18

    Maskeler bir bir dokuluyor,gercek yuzler ortaya cikiyor. Keske is isten gecmeden halk bu gercek yuzleri gorebilse ve peslerinden ucuruma dogru gidisine son verse..

  • hakan

    2.12.2016 12:11:38

    İşte İsrail dosdu,yardakci

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı