"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Prens Charles Çanakkale'de

24 Nisan 2015, Cuma 09:28
Çanakkale Savaşları'nın 100. yıl anma törenlerine katılacak olan Birleşik Krallık Galler Prensi Charles, gece özel bir uçakla Çanakkale’ye geldi

Törenlere katılacak liderler arasında yer alan Prens Charles, İstanbul'da katıldığı törenin ardından bu gece özel bir uçakla Çanakkale Havalanı'na geldi. Burada Çanakkale Valisi Ahmet Çınar tarafından karşılanan Charles, geniş güvenlik önlemleri altında, Çanakkale Boğazı Yat Limanı açıklarında iki gündür bekleyen İngiliz Donanması'na ait Bulwark zırhlısına geçmek üzere limana geldi. 

Saat 00.00 sıralarında Kilitbahir Motor İskelesi’nde kendisini bekleyen İngiliz hücumbotuna binen Prens Charles, daha önceden Çanakkale’ye gelen küçük oğlu Prens Harry’nin bulunduğu gemiye götürüldü. Bu sırada İngiliz askerlerinin de limanda geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Okunma Sayısı: 988
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı