"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Skylife'tan Japonca açılımı

20 Mayıs 2015, Çarşamba 12:13
Türk Hava Yolları'nın (THY) Skylife dergisi, Japonca olarak da basılmaya başlandı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Tokyo, Osaka, Okinawa, Fukuoka, Nagoya ve Sapparo’ya düzenlediği seferlerle Japonya’da 6 noktaya ulaşan THY, bu ülkeye yönelik seferleri için Skylife’ı Japonca da bastırdı.

Başta Türkiye olmak üzere THY'nin uçtuğu şehirleri tanıtan, yayınlandığı ayda Türkiye ve dünyada gerçekleşecek önemli kültür ve sanat etkinliklerine ve aktüel konulara değinen Skylife’ın Japonca versiyonu, standart derginin içeriğine paralel şekilde hazırlandı.

Dergide, Japon misafirlerin ilgisini çekecek unsurlar ön plana çıkarıldı. 

Okumaya düşkün bir toplum olmalarıyla bilinen Japonlar, uzun süreli Türkiye-Japonya uçuşlarında Skylife’ı kendi dillerinde okuyabiliyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca, yolcuların birçoğunun, yolculuk sonrasında dergiyi beraberinde götürdüğü gözlendi. 

AA

Etiketler: skylife, japonca, thy
Okunma Sayısı: 1210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı