"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Yarım adamdan ne istediniz?’

17 Mayıs 2018, Perşembe 18:17
İsrail askerlerinin abluka altındaki Gazze Şeridi sınırında Filistinliler tarafından düzenlenen barışçıl gösterilere yönelik katliâm girişiminden genç, yaşlı, kadın, çocuk hatta engelliler bile kurtulamadı.

Gazze sınırında 14 Mayıs’ta ABD’nin Kudüs’te büyükelçilik açmasını protesto etmek ve vatanlarının elinden alınışını ifade eden Nekbe’yi (Büyük Felâket) anmak için düzenlenen gösterilerde İsrail askerlerinin şehit ettiği 62 Filistinliden biri de tekerlekli sandalye mahkûmu 30 yaşındaki Fadi Ebu Salah oldu.

Ebu Salah’ın eşi 30 yaşındaki Amine Ebu Salah, haberi aldığında şoka uğradığını, eşinin başına gelenlere ilk anda inanamadığını söyledi.  Amine Ebu Salah,  “Fadi işgal gücüne herhangi bir tehdit oluşturmuyordu. Yarım bir vücut gibiydi. Neden öldürdüler onu, neden çocuklarını ondan mahrum bıraktılar?” dedi.  Amine, “İşgal gücü onun iki bacağını yok etmekle yetinemedi mi? Bu vahşiler nasıl bir merhamet ve vicdana sahipler.” diyerek sözlerini tamamladı.

Okunma Sayısı: 2729
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı