"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

23 Haziran’da ders vereceğiz

26 Mayıs 2019, Pazar 10:00
YSK kararı ile İstanbul seçiminin iptal edilmesiyle mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi’nin Şişli’deki iftarında orucunu açtıktan sonra Üsküdar’a geçerek, Hakkı Savunanlar Platformu’nun düzenlediği iftara katılmış olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu.

İmamoğlu, iftara katılan dâvetlilere yaptığı konuşmada, “Bu süreçte aykırı düşünen vatandaşlarımız rakibimiz değil. Bu düşünceyle hareket etmeliyiz. Toplumda farklı düşünen insanlar olabilir. Onları kazanmak için sonsuz mücadele vermeliyiz. Sadece bir avuç insanın kötülüğü bize bugünleri yaşatıyor. O bir avuç insana hak ettiği dersi 23 Haziran’da sandıkta vereceğiz’’ dedi. İmamoğlu, bir süre Kılıçdaroğlu ile görüştükten sonra, iftara katılan dâvetlilere şu konuşmayı yaptı; “Ramazan ayı, aydınlanma ayıdır. Aydınlanmak için elbette sağlıklı bilgilerle buluşmak, tanışmak, sohbet etmek, bütün bunların var olduğu bir toplum olmak benim duâm. Bizi, bu düşündüğümüz mecradan uzaklaştırmaya çalışan bazı diller, üslûplar hepimizi üzmekte. Bu günleri kendi şahsım adına bir ders olarak görüyorum. Buradan gerekli dersi aldıktan sonra, düzgün bir yol yürüdüğümüzde ülkemizin ve milletimizin çok daha iyi bir gelecekte buluşması kaçınılmaz. Bunu başarmalı ve bu yönde hepimizin çalışması lâzım.”

Okunma Sayısı: 1530
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı