"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Ramazanoğlu gözyaşlarını tutamadı

12 Mart 2016, Cumartesi 14:21
Denizli'de düzenlenen 'Girişimci Kadınlar Zirvesi'ne katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, konuşması sırasında ailesini ve üç kız kardeş olarak kısıtlı olanaklarla eğitim almalarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı, konuşmasını tamamlayamadan kürsüden indi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Denizli'nin Karahayıt Mahallesi'ndeki Colossae Otel'de 'Girişimci Kadınlar Zirvesi' düzenledi. 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu konuşma yaptığı sırada anne ve babasından söz ederken, gözyaşlarını tutamadı. Ramazanoğlu, Denizli'nin mütevazı bir mahallesinde 3 kız kardeşi ile birlikte yokluklar içerisinde yetiştirildiklerini anlatırken, "Babam idealistti. Bize okumamız gerektiğini söylerdi. Ben Tıp Fakültesi'ni kazanıp kardeşlerime rol model oldum. Arkamdan gelen kardeşim Selma Aliye Kavaf, Türkiye'nin en iyi hukuk fakültesini kazandı ve Denizli'in ilk kadın bakanı oldu. Yokluk ve zorluklar içerisinde beni ve iki kız kardeşimi yetiştiren anne ve babama çok teşekkür ediyorum. Allah rahmet eylesin. Yetiştirdikleri 3 kız evladından 1'i doktor, 1'i öğretim görevlisi diğeri de sosyal bilimler okudu. Allah onlardan razı olsun. Yetiştirdikleri 2 kızı bu ülkenin yönetiminde söz sahibi oldu. Başarımızda onların emeği büyüktür" dedi. Gözyaşlarını tutamayan Ramazanoğlu, daha sonra kürsüden indi. 

DHA

Etiketler: sema ramazanoğlu
Okunma Sayısı: 1385
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı