"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elazığ bombacısının kimliği belli oldu

19 Ağustos 2016, Cuma 16:13
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne yapılan saldırının beyaz minibüsle gerçekleştirilen bir intihar saldırısı olduğunu söyledi.

Ala, saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliğinin de belli olduğunu açıkladı. Bakan Ala, saldırganın Türk vatandaşı olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, NTV canlı yayınında Funda Görey'in gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Elazığ Bitlis ve Van'daki terör olayları.. Elazığ'daki intihar eylemi mi? Yeni bilgiler var mı?

Evet bu saldırı intihar saldırı bomba yüklü. 3 polisimiz şehit oldu 217 kişi yaralandı 115'i polis 102'si sivildi 83'ü hastanede 1 kişinin durumu kritik. 1 kişi başka bir ilde gözaltında. PKK'nın aracı nereden aldığı nasıl getirdiği götürdüğü berraklaştı. Bir takım hususlar ortaya çıktı. Diyarbakır'dan Elazığ istikametine doğru gideceği istihbarat bilgisi alındı o plakalı araç değil bu araç gelmiş patlatmış. Bomba yüklü araç ara yollardan Elazığ'a gelmiş. Nasıl yol buldu da girdi soruşturmacı görevlendirdim müfettişler inceleme başlattı.

NTV

Etiketler: elazığ, efkan ala
Okunma Sayısı: 3843
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı