"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karaduman: Dip dalga elbet gelecek

04 Temmuz 2018, Çarşamba 17:15
CHP’nin Saadet Partisi’ne ayırdığı kontenjandan Meclis’e giren Konya milletvekili Abdulkadir Karaduman, iktidara süre tanıyan seçmenin eğer ders alınmazsa fatura keseceği mesajı verdiğini söyledi.

Karaduman, bundan sonraki yol haritası için, “Meclis’te vicdanın ve merhametin safında olacağız” dedi. Gelecekten umutlu olduğunu belirten Karaduman şunları dedi: “Ben kesinlikle umutluyum. Türkiye farklı renkte insanların barış içinde yaşadığı bir coğrafya. Bundan sonra da öyle olacak. Bahsettiğimiz dip dalga bugün olmasa da yarın kendisini gösterecektir. Biz şunu biliyoruz ki, zerre kadar iyilik, zerre kadar kötülüğün hesabının görüleceği bir tartı var. Bu tartıyı görenler buna göre adımını atacaklar. AK Parti 70’in üzerinde ilde oy kaybetti. Bunu görmek lâzım. AK Parti’nin başarılı şekilde bu seçimden çıktığını düşünmüyorum. Cumhur İttifakı’nda alınan oy da beklentilerinin çok altında oldu. Bunun iktidar açısından ders alınacak bir süreç olduğunu düşünüyorum.” 

 

Okunma Sayısı: 2475
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı