"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yüksekdağ’ın danışmanı adli kontrolle serbest bırakıldı

21 Ocak 2016, Perşembe 20:31
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ın danışmanı Sıtkı Güngör, tutuklanma talebiyle çıkarıldığı mahkemeden adli kontrol tedbirlerinin uygulanması istemiyle serbest bırakıldı.

Güngör, Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı araçla yapılan saldırı sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarılmıştı. Güngör, mahkemedeki ifadesinde, “Twitter hesabımın hacklenmesi ve olağan dışı HDP’ye yönelik siyasi linç kampanyasınınürünü olarak huzurunuza getirildim. Herhangi bir terör örgütü propagandası yapmak ve suçluyu övdüğümü düşünmüyorum. Danışmanlığını yaptığım şahsa yönelik linç kampanyası olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Güngör, adli kontrol hükümleri gereği yakınında bulunan karakola giderek imza atacak.

Okunma Sayısı: 1203
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı