Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Müzik, bu müzenin gıdası

Kültür ve Turizm Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Resmî Gazete’de yayınlanarak, Bakanlar Kurulu kararıyla kurulan müze, İstanbul Üsküdar’da Tekel deposu olarak kullanılan ve yeniden düzenlenen tarihi binada, 2007 yılı başında hizmete girecek.



Odunpazarı, Safranbolu olma yolunda

Eskişehir’de yılda 250 bin turist, 5 bin kişilik istihdam ve 50 milyon YTL’lik ekonomik girdi sağlaması planlanan tarihi Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi’nde 2. etap çalışmaları başladı.



Kapadokya’da ödüller sahiplerini buldu

Kapadokya Ürgüp Karikatür Yarışması ödül töreni, Ürgüp’te gerçekleştirildi. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı yapılan Kapadokya Ürgüp Karikatür Yarışması ödül töreninde, serbest konulu yarışmanın birinciliğini Atilla Özer kazandı.



Doğu’nun kapısı Haydarpaşa

Karşı Sanat Çalışmaları, 18 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Tarih Vakfı ve İnsan Yerleşimleri Derneği işbirliğiyle “Haydarpaşa 0 noktası” faaliyetini sunuyor.



“Seyyar Kitap Projesi”ne yeni kitaplar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş’nin ‘’Okuyan Bir Toplum İçin’’ sloganıyla başlattığı ‘’Seyyar Kitap Projesi’’nin yeni kitapları İstanbullu kitapseverlerle buluştu.



Doğu ile Batıyı savaş ayırdı, sanat birleştiremedi

Suriye ve Lübnanlı müzisyenlerin, bölgede yaşanan savaşa tepki olarak katılmadığı ve 17 ülkeden 110 genç müzesyenin oluşan ‘’Doğu-Batı Divanı Orkestrası’’, Aya İrini Müzesi’nde verdiği konserde, ‘’birlikte yaşama kültürü ve barış’’ mesajı verdi.



PAM Kısa Film, Kasım’da

Bu yıldan itibaren serbest konulu olarak gerçekleştirilecek 4. PAM Kısa Film Festivali, 2-5 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Profilo Alışveriş Merkezi-Kültür Merkezi salonlarında gerçekleştirilecek festivalde, Ulusal Kısa Film Yarışması ve PAM Sinema Atölyesinin yer alacağı belirtildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004