Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Velilerin cebi yanacak

Yaz tatilinin sonuna geldiğimiz şu günlerde aileleri okul kıyafet ve kırtasiye masraflarının telaşı sardı. İlköğretim 6. sınıfa giden bir öğrencinin okul giysileri, çanta, servis ücreti, yardımcı kitap ve kalem gibi kırtasiye malzemelerinden oluşan zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak için en az 1040 YTL ila 1110 YTL arasında harcama yapılması gerekiyor.


Kara liste 487 bine yükseldi

Bankalara olan kredi kartı ve tüketici kredisi borcunu ödemediği için kara listeye alınanların sayısı temmuz sonu itibariyle 487 bin kişiye kadar yüks

İnşaat metrekare maliyeti arttı

Belediyeler tarafından yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların, ‘’arsa payı hariç’’ inşaat metrekare maliyetleri bu yılın ilk yarısında, geçen yı


  Çukurova 27 milyon doları ödedi

Çukurova Grubu, anlaşma gereği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na olan borcunun 27 milyon dolarlık taksitini zamanında ödedi.


  FT: Merkez Bankası rahatladı

Financial Times gazetesi, Türkiye’de Ağustos enflasyonundaki sürpriz düşüşün Merkez Bankası Başkanı Yılmaz’ı rahatlattığını belirterek “Bu, Merkez Bankası üzerindeki baskıyı bir ölçüde hafifletecek” görüşünü savundu.


  Enflasyon Ağustos’ta eksi çıktı

ANKARA - Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2003 baz yıllı verilerine göre, Ağustos ayı itibarıyla yıllık enflasyon TÜFE’de yüzde 10,26, ÜFE’de yüzde 12,32 oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004