Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kaçak akaryakıta işaretli takip

Kaçak ve kalitesiz akaryakıtı belirlemeye dönük ulusal markerın (işaretleyici) markerda mükemmeli yakalamak için çok kapsamlı testler yapılıyor. Alınan bilgiye göre, Eylül ayı itibariyle büyük ölçeklerde üretimine başlayacak ulusal marker için Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından dağıtım şirketlerinin akaryakıt türlerinden numuneler alınarak çeşitli testler uygulanıyor.


TZOB, Prag’da kongreye katıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Avrupa Birliği (AB) üyesi 4 yeni ülkenin ziraat odalarının, TZOB’u da davet edere

İhracatın vitrini yurt dışı fuarları

Türkiye, 2007 yılında, yurt dışında millî düzeyde 147 fuara katılacak. AB ülkelerinden Sudan’a, Çin’e kadar birçok ülkede düzenlenecek fuarların inşaa


  Kamyoncuların tercihi kırmızı-beyaz

Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası İmalat Müdürü Fuat Karakaya, iç piyasaya sundukları kamyonlarda en çok, Türk Bayrağı’nı oluşturan kırmızı ve beyaz renklerin tercih edildiğini söyledi.


  Ege Bölgesi yıldız firmalarla kalkınır

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, Ege Bölgesinde “yıldız firma’’ sayısının artması ve ‘’yıldız sektörler’’ oluşturulması gerektiğini belirtti.


  Mini cooper görücüye çıkıyor

Almanların ürettiği mini cooper otomobilinin, jakuzili ultra lüks ‘’XXL’’ konsept modeli, gelecek hafta başlayacak Paris Uluslararası Otomobil Fuarında sergilenecek.


  İstanbul’da global buluşma

Hazine Müsteşarlığı ile Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütünün (OECD) birlikte organize edeceği 2006 OECD Uluslararası Global Yatırımlar Forumu, 6-7 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılacak.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004