Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Futbol iğrenç bir meslek

Süper Ligi'nin 6. haftasında, Bursaspor'u konuk eden Antalyaspor, ilk yarı 2-0 yenik kapattığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak ligdeki ilk galibiyetini alarak büyük bir sevinç yaşadı. Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, başarılı bir oyun sergileyen Antalyaspor'un ilk yarıda hak etmediği 2 gol yediğini ancak 2. yarı 3-2 galip olmayı başardıklarını söyledi.


Nuri Şahin yedek kulübesine düştü

Almanya'daki Türk futbolcu potansiyeli Serdar Taşçı'yı yeni sezona yeni bir yıldız olarak hediye ederken, geçen sezon yıldızı parlayan ve İstanbul'da

Fenerbahçe'den Alex yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü, dün Fotomaç gazetesinde yayımlanan Beşiktaş'ın, Brezilyalı futbolcu Alex De Souza'nın peşinde olduğu şeklindeki haberi yalanladı.


  İspanyol basını Nihat'a sıfır verdi

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) deplasmanda Deportivo'ya 20 yenilen Nihat Kahveci'nin takımı Villarreal, ligde 3. haftayı da galibiyetsiz kapattı.


  Beckham reklâm izni koparamadı

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid kulübünün İngiliz futbolcusu David Beckham'ın reklam çekimlerine katılmak için Barcelona'ya gitme talebini kabul etmediğini yazdı.


  Başkent takımları gol atamadı

Ankara'yı Süper Lig'de temsil eden Ankaraspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği, Süper Lig'in 6. haftasında oynadıkları maçlarda gol atma başarısı gösteremedi.


  6. Yamaç Paraşüt birincisi Slovenya

Türk Hava Kurumu ile Akşehir Belediyesi tarafından organize edilen Türkiye 6. Açık Yamaç Paraşüt Mesafe Şampiyonası yapılan uzun mesafe uçuşları ile son buldu.


  Ankara beraberliği Sakarya'yı üzdü

Sakaryaspor Başkanı Ömer Yazıcı Ankaraspor karşısında aldıkları beraberliğin tatmin edici bir sonuç olmadığını belirterek, ''Şanssızlığımızın kurbanı olduk. Bu bizim için kesinlikle beklenmedik bir sonuç oldu'' dedi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004