Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören: Tigana kalacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, takıma olan inancın, şampiyon olamasa da sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım Demirören, Futbol Extra Dergisi'nin ekim sayısında yer alan röportajında, Gordon Milne dönemindeki gibi şampiyonlukları kovalayacak, kalıcı başarılar elde edecek genç bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirterek, ''Bu sezon da şampiyon olmak için yola çıktık, ama birinci hedefimiz kalıcı kadro kurmak. Önümüzdeki sezon şampiyon olma olasılığımız bu sezonkinden daha fazla. Onun için bu takıma olan inanç, şampiyon olamasa da sürdürülmelidir'' diye konuştu.

MEHMET TOPUZ OLMADI

Bu sezon takıma olan inancın son 20 senedeki hiçbir Beşiktaş takımına gösterilmediğini kaydeden Demirören, ''100. yılında şampiyon olan takıma bile bu kadar inanç yoktu. Biz tarihi bir rekor kırdık. Ben 19 bin 500 kombineye gelince satışı kapattırdım. Yoksa bu rakam 20 binleri aşardı'' dedi. Demirören, bu sezon Türkiye'de isteyip de alamadıkları tek futbolcunun Kayserisporlu Mehmet Topuz olduğunu, bu futbolcuyu kulübünün vermek istemediğini ifade etti. Transferine en çok sevindiği futbolcuyla ilgili bir soruya da Demirören, ''Burak benim için çok önemli bir oyuncuydu, onun transferine çok sevindim'' diye cevap verdi.

BASIN FAZLA KARIŞIYOR

Yıldırım Demirören, teknik direktör Jean Tigana'nın son dönemlerde eleştirilere hedef olmasını nasıl bulduğu sorusuna, şöyle cevap verdi: ''Basın bizim işlerimizi biraz fazla karıştırıyor. En tehlikeli şey, üstüne basa basa söylüyorum ''Hoca kötü'' dediğiniz an futbolcu en büyük rahatlığı yakalıyor, en büyük kozu alıyor. Bir eksiklik, bir suç aranıyorsa, önce futbolcularda aranmalı. Ondan sonra hoca.''

TİGANA'YA GÜVENİYORUM

''Tigana ile ilgili kafanızda hiç soru işareti oluştu mu'' sorusuna Demirören, ''Hayır şu ana kadar hiç oluşmadı, ama futbolu haftalık yaşıyorsunuz. 2-3 tane art arda başarısız sonuç olur, hoca ''Ben gitmek istiyorum'' der, ''Beceremiyorum'' der, ama bizim ve hocamızın hedefi istikrarlı, uzun vadeli bir çalışma'' diye cevap verdi.

KADIKÖY'E GİTMEM

Başkan Demirören, Tigana'ya teminat mektubu verilip verilmediği sorusuna da ''Evet verdik, ama maaşına karşılık teminat mektubu bu, tazminata karşılık filan değil. Bu teminat mektubu da sözleşme sonuna kadar alacağı maaşın yarısıdır, tamamı değildir. Maaşını aldıkça da bu miktar düşer'' diye cevap verdi. Yıldırım Demiröeren, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidip gitmeyeceğinin sorulması üzerine, ''Hayır gitmeyeceğim'' şeklinde konuştu.

03.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Demirören: Tigana kalacak

  UEFA’da rakiplerimiz bugün Nyon'da belli oluyor

  Seyircisiz maçta Yanal'a küfür edenler kimlerdi?

  Bursa'da bayram

  İnamoto: Türkiye ligi çok zor

  Kaya ve Serkan'lı TAU ilk maçta galip

  Schumacher Almanları sevince boğdu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004