Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Seyircisiz maçta Yanal'a küfür edenler kimlerdi?

Sakaryaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdüren ve Turkcell Süper Lig'de 8. haftayı da lider tamamlayan Vestel Manisaspor'da sevinç yaşanıyor.

Süper Lig'de ilk kez yer aldığı 2005-2006 sezonunun ilk yarısını 20 puanla tamamlayan Vestel Manisaspor, bu sezon 8. haftada aynı puana ulaşmayı başardı. Vestel Manisaspor, Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın 7, Galatasaray'ın da 9 puan önünde bulunuyor. Kulüp başkanı Haluk Çubukçu, Sakaryaspor'un cezası dolayısıyla seyircisiz oynanan maçta elde ettikleri galibiyete çok sevindiklerini belirtti.

Çubukçu, stada nasıl girdiklerini bilemedikleri kişilerin Vestel Manisaspor yedek kulübesinin arkasındaki tribünlere oturarak, teknik direktör Ersun Yanal'a sürekli küfür ettiklerini belirterek, ''Bu davranışlar hoş olmadı. Biz engel olmaya çalışınca hararet yükseldi. Bazen maçlarda bu tür şeyler yaşanabiliyor'' dedi.

Teknik Direktör Ersun Yanal ise ikinci yarıda oyunu kendi sahalarında kabul ettiklerini ve oldukça sıkıntılı dakikalar yaşadıklarını belirterek, ''Sakaryaspor maçını kazanmak önemliydi. Rakibimiz 2. yarıda çok iyi bir futbol sergiledi. Galip gelmesini bilen futbolcularımı kutluyorum '' dedi. Milli takım kadrosuna Vestel Manisaspor'dan oyuncu çağrılmaması ile ilgili bir soruya cevap veren Yanal, ''Herkes bu karara saygı göstermek zorunda. Bizler de saygı gösteriyoruz. Bizim bütün oyuncularımız milli takım için hazır. Hocamız çağırırsa milli takıma seve seve oyuncu yollarız. Bu tür spekülasyonlar milli takıma zarar verir'' şeklinde konuştu.

03.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Demirören: Tigana kalacak

  UEFA’da rakiplerimiz bugün Nyon'da belli oluyor

  Seyircisiz maçta Yanal'a küfür edenler kimlerdi?

  Bursa'da bayram

  İnamoto: Türkiye ligi çok zor

  Kaya ve Serkan'lı TAU ilk maçta galip

  Schumacher Almanları sevince boğdu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004