Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Sahura kalkmayan Erdoğan hastanelik oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’ye giderken aniden rahatsızlanarak Güven Hastanesi kardiyoloji servisine aldırıldı. Hastane Başhekim Yardımcısı Küçükbaş, Erdoğan’ın saat 11.25 sıralarında âcil servise getirildiğini, geldiği zaman halsiz ve bitkin bir halde olduğunu belirterek, ilk tetkiklerde kan şekerinde düşüklük tesbit ettiklerini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AKP grup toplantısına gelirken aracında kan şekerinin düşmesi üzerine Özel Güven Hastahanesi’ne kaldırıldı. Başbakanlık Basın Sözcüsü Akif Beki, Başbakan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu, merak edilecek bir durum olmadığını belirtti. Beki, “Kan şekerinin düşmesinden kaynaklanan bir rahatsızlık. Doktorlar kontrollerini yapmaya devam ediyor. Sağlık durumu iyi” diye konuştu.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili telaş edilecek hiçbir şey olmadığnı söyledi. Gül, Güven hatanesinde gazetecilere şu açıklamayı yaptı:’’Sizler de yakından takip ediyorsunuz Sayın Başbakanımızın yoğun porogramını... Hafta sonları, hafta içi... Bu kadar yoğun çalışma, gece ve gündüz... Diğer taraftan orucun getirdiği bazı yorgunluklar. Bunların neticesinde şeker oranındaki düşmeden dolayı küçük bir rahatsızlık söz konusu. Bütün göstergeleri, her şeyi kontrol altında. Herhangi bir negatif durum söz konusu değil.”

Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yaptığımız değerlendirmelerden sonra, hayati fonksiyonları tamamen yerinedir. Normal sınırlarda. Aşırı yorgunluk ve oruca bağlı olarak şeker değerlerinde bir düşme meydana gelmiştir. Buna bağlı olarak vücuttaki bu değişiklikler hemen kontrole alınmış durumda. Kendilerini bir süre daha burada kontrolde tutmak istiyoruz. Şu anda hayati fonksiyonları yönünden herhangi bir endişe edici durum tespit etmemiş durumdayız. Kendilerine bira an önce iyileşmelerini temin ediyoruz.’’

Başbakan Erdoğan’ın hastaneye kaldırılmasının hemen ardından hastane ziyaretçi akınına uğradı. Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan başta olmak üzere, bakanlar, milletvekilleri ve vatandaşlar hastaneye geldiler. Bu arada, hastanenin bulunduğu Şimşek Sokak taşıt trafiğine kapatıldı ve park halindeki araçlar çekicilerle kaldırılmaya başlandı. Hastane önünde de yoğun güvenlik tedbirleri alındı.Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ‘’Sayın Başbakanımızın sağlık durumu iyi’’ dedi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsızlığıyla ilgili olarak, ‘’Kalple ilgili sorun olduğunu sanmıyorum’’ dedi. MAKAM ARACININ CAMI BALYOZLA KIRILDI Öte yandan eski turizm bakanlarından İrfan Gürpınar, Başbakan Erdoğan’ın hastaneye getirilişi sırasında kendisinin de yeni doğum yapan kızını, ziyaret etmek üzere orada bulunduğunu söyledi. Hastane önündeki gazetecilere Başbakan Erdoğan’ın hastaneye getirilişini anlatan Gürpınar, Başbakan’ın makam aracının büyük bir gürültüyle hastane önüne yaklaştığını ifade etti.Aracın kapılarının kilitlenmesi nedeniyle korumaların kapıları dışarıdan açamadıklarını anlatan Gürpınar, arabanın sol ön kapı camının korumalar tarafından balyoz ve kesici aletlerle kırıldığını belirtti. Daha sonra korumaların dışarıdan ellerini sokarak, sağ arka kapıyı açtıklarını kaydeden Gürpınar, Başbakan Erdoğan’ın bu kapıdan çıkarılarak, hastaneden getirilen sedyeyle içeriye alındığını dile getirdi. Gürpınar, bu sırada büyük bir panik yaşandığını anlattı.

/ ANKARA

18.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sahura kalkmayan Erdoğan hastanelik oldu

  Toplantılar iptal edildi

  Şoför ve korumalar paniğe kapıldı

  İnsan haklarında çifte standart olmaz

  Olli Rehn: 301’in değiştirilmesi en güvenli yol olacak

  Gül'ün 301 tavrında yeni birşey yok

  Yazar Elif Şafak: Tepkilerin asıl amacı Türkiye’nin AB’ye girmesini engellemek

  Meclis çevresinde protesto yürüyüşü

  Kur'ân kursları denetim yorgunu

  Urfa’da Bediüzzaman mevlidi

  Feshane’de Kur’ân coşkusu yaşandı

  “Ret cephesi büyüyor”

  Kâmran İnan da nişanını iade etti

  Ağar: Silâhlar susacak

  Yetimler unutulmadı

  Sağlıkta personel sıkıntısı

  “Cep” yasağı sorunu çözmez

  14 bin komşu bayrama geliyor

  Mikro kredi tüm ülke geneline yayılsın


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004