Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon ağır yara aldı

G.Birliği deplasmanında 3-0 mağlup olan bordomavililerde moraller bozuldu. Teknik Direktör Doğan, "Takım savunmasında ciddi eksiklerimiz var. Hatalar yapıyoruz. Bunları en kısa sürede düzeltmek zorundayız'' dedi. Başkan Albayrak ise yabancı transferlerden memnun olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği'nde güçlü rakibi Trabzonspor'u farklı yenmenin sevinci yaşanıyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, rakipleri karşısında ortaya koydukları iyi futbolla güzel bir skor elde ettiklerini söyledi. Erken gol bulmalarının maçın gidişatını etkilediğini ifade eden Bakkal, ''Rakibimizin baskısına savunmamız iyi cevap verdi. Isaac, Mehmet Nas, Mehmet Çakır ve Okan ikinci yarıda oyuna ağırlığını koydu. Kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

Kulüp başkanı İlhan Cavcav da Trabzonspor gibi güçlü bir ekibi 3-0'lık net bir skorla geçtikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, bu galibiyeti taraftarlarına bayram hediyesi olarak armağan ettiklerini kaydetti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Ankara'ya galibiyet için geldiklerini, ancak erken yedikleri golün tüm planlarını alt üst ettiğini söyledi. Gençlerbirliği'nin fizik gücünün farkında olduklarını vurgulayan Doğan, ''İkinci golden önce risk almaya başladık. Ancak 2. golü de yiyince tüm dengemiz tamamen bozuldu. Takım savunmasında ciddi eksiklerimiz var. Hatalar yapıyoruz. Bunları en kısa sürede düzeltmek zorundayız'' ifadesini kullandı.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak da Gençlerbirliği'nin kendilerinden çok daha iyi oynadığını ve galibiyeti hak ettiğini kaydetti. Albayrak, yabancı transferlerle ilgili bir soruya da ''Tüm basında en iyi transferleri Trabzonspor'un yaptığı yazıldı. Yabancı futbolcularımızdan memnunuz'' cevabını verdi.

22.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Efsane veda ediyor

  Trabzon ağır yara aldı

  F.Bahçe-Kayseri

  Ç. Rize-Beşiktaş

  Sivas, Vestel'e ilk yenilgiyi tattırdı

  Platini, UEFA'nın patronluğuna aday

  Roberto Carlos Aralık'ta serbest

  Sivas lider sever


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004