Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Suriye: Barışa hazırız

Suriye Enformasyon Bakanı Muhsin Bilal, Orta Doğu’da barış için yeni bir uluslararası konferansa hazır olduklarını söyledi. İspanya’da görevli bir grup yabancı basın mensubuna Şam’da açıklama yapan Bilal, 31 Ekim 1991 tarihinde Madrid’de Orta Doğu’da barış için düzenlenen uluslar arası konferansın yenisinin Madrid’de organizeedilmesine taraftar olduklarını ifade etti.


İngiliz hükümetinin terör itirafı

İngiltere’de yayımlanan The Sunday Telegraph gazetesi tarafından ele geçirilen gizli bir kabine yazışması belgesinde, Irak ve Afganistan’daki İngiliz

İran'ın nükleer ısrarı sürüyor

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni, nükleer faaliyetleri durdurmak için mantıklı bir neden görmediklerini söyledi.


  Esad, Mutteki'yi kabul etti

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki’yi kabul etti. Mutteki, dün yapılan görüşme sonrasındaki açıklamasında, ‘’Irak sorununu’’ da ele aldıklarını belirterek, ‘’iyi bir görüşme oldu’’ dedi.


  Mısır'dan Gazze sınırına yığınak

Mısır’ın Gazze sınırına 5 bin güvenlik görevlisi yığdığı bildirildi.


  Savaş karşıtları California'da yürüdü

Irak Savaşı ve ABD Başkanı George W. Bush’un bu konudaki söylemleri savaş karşıtları tarafından protesto edildi.


  Bulgaristan halkı ikinci tur için sandığa gitti

Bulgaristan’da 1989 yılında yaşanan rejim değişikliğinden sonraki 4’üncü cumhurbaşkanının belirleneceği seçimin ikinci turu dün yapılıyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için saat 07.00’de başlayan oy verme işlemi olaysız sürdü.


  İsrail Başsavcısı: Katsav, resmî görevinden çekilsin

İsrail Başsavcısı Menahem Mazuz, hakkında tecavüzden soruşturma açılan Cumhurbaşkanı Moşe Katsav’ın soruşturma tamamlanıncaya kadar resmî yetkilerini bırakmasını teklif etti.


  Bangladeş'te kanlı protesto

Bangladeş’te Ocak ayında yapılacak genel seçimlerden önce protesto gösterileri sürüyor. Begüm Halide Ziya başkanlığındaki hükümeti, gelecek seçimlere hile karıştırmaya çalışmakla suçlayan binlerce protestocu, başşehir Dakka’ya giden tüm yolları kapattı.


  Davul çalarak rekor kırdılar

Hindistan’ın kuzeydoğusundaki Meghalaya eyaletinde yaklaşık 8 bin kişi, aynı anda davul çalarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004