Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İş dünyasının morali bozuk

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, son ekonomik gelişmeler nedeniyle iş dünyasının moralinin kötü olduğunu söyledi. Hisarcıklıoğlu, Türkiye’de ilk altı ayda bir önceki yılın ilk altı ayına göre protestolu senetlerin sayısının yüzde 47 arttığını belirtti.


Türkiye'yi İstanbul besliyor

Hızla artan nüfusu ve sorunları ile devleti uğraştıran İstanbul, Hazineye sağladığı katkı ile de Türkiye’nin yüzünü güldürüyor. Maliye Bakanlığı Muhas

Köprü gelirleri 3. köprüyü yapıyor

Boğaziçi köprüleri ile işletmedeki paralı yollardan 2001-2005 yılları arasında geçiş yapan araçlardan toplam 1 milyar 283 milyon 58 bin 591 YTL gelir


  Pancar çiftçisi destek bekliyor

Geçtiğimiz yıl 2,10 YTL olan mazot fiyatının bu yıl 2,27 YTL’ye, gübre fiyatlarının ise 50 YKr’den 57 YKr’ye çıkmasına karşın, pancar alım fiyatlarının 10,5 YKr’den 9 YKr’ye düşmesinin, çiftçiyi sıkıntıya düşürdüğü belirtildi.


  Gençlere iş fırsatı projesi

Türkiye’deki genç işsizlere, Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülü kazanan filmden esinlenerek hazırlanan ‘’Rosetta Planı’’ ile iş imkanı oluşturulacak.


  Bor sempozyumu Ankara'da toplanıyor

III. Uluslararası Bor Sempozyumu, 2-4 Kasım 2006 tarihlerinde Ankara’da yapılacak. Dünyanın en fazla bor rezervine sahip bulunan Türkiye, bu potansiyelini harekete geçirecek çalışmaları sürdürüyor.


  KİT yatırımında aslan payı TEDAŞ'ın

Özelleştirme kapsamında bulunan kuruluşlardan Türk Hava Yollarında (THY) yapılan hisse satışı ile birlikte buranın KİT statüsünden çıkarılması, kapsamdaki kuruluşların gelecek yıl yapacağı yatırımların yarı yarıya azalmasına neden oldu.


  Mobilyada spot dönemi

Yeni evlenecek çiftler ve mobilyasını yenilemek isteyenler, mağazaların 3’te 1’i fiyatına satılan spot piyasadan alışveriş yapıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004