Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'de yüzler gülüyor

Ligde G.Antepspor'u 4-1 yenen sarı-lacivertliler Salı günü kupada Sivas ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Antrenmanda neşeli görülen futbolcular kaptan Ümit'e esprileriyle takıldılar.

Turkcell Süper Lig'de son haftalardaki çıkışını Gaziantepspor karşısında aldığı 4-1'lik galibiyetle sürdüren Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Fortis Türkiye Kupası'nda 7 Kasım Salı günü deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak sarılacivertliler, hazırlıklarına ara vermeden başladı. Samandıra Tesisleri'nde 1 saat 40 dakika süren antrenmanda futbolcular oldukça neşeli görüldü. Gaziantepspor karşısında forma giyen oyuncular tesislerdeki salonda çalışırken, sahada Gaziantepspor maçında yedek ve maç kadrosunda olmayan futbolcular antrenman yaptı.Isınma çalışmalarının ardından uzun süre şut çalışmaları yapan sarılacivertliler, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

KAHRAMAN ÜMİT ÖZAT

Gaziantepspor karşısında atılan gollerden 3'ünü hazırlayan kaptan Ümit'e yapılan espriler antrenmanın neşe kaynağı oldu. Maçın ilk yarısında sakatlanan Uğur'un yerine oyuna dahil olan Ümit, salonda çalışmayıp sahadaki idmana katıldı. Bazı futbolcular Ümit'e ''Kahraman sen niye geldin ki?'' diye takılırken, Serkan ve Kemal çalışmanın belli bölümlerinde, Ümit'in dünkü maçta atılan gollerin ardından yaptığı sevinç gösterisini taklit etti.

YEDEK KALMAK ÜZDÜ

Fenerbahçe'nin, Gaziantepspor'u 4-1 yendiği maçta oyuna sonradan giren ve 3 golün asistini yaparak yıldızlaşan Ümit Özat, yeterli düzeyde forma şansı bulamamanın kendisini üzdüğünü söyledi. Ümit, ''6 yıldır Fenerbahçe'deyim. Son haftalarda forma bulmakta zorlanıyordum. Bu duruma üzülmedim değil, ama hocanın tercihidir. Bana düşen çalışmak. Bugünlere çalışarak geldim. Oynayamamak tabii ki beni üzdü'' dedi.

İÇİMDE PATLAMA VARDI

Geçen haftaki Vestel Manisaspor maçının doğum gününe rastladığını, o maçta oynamayı çok istediğini ifade eden Ümit, ''İçimde bir doluluk vardı. Bir patlama yapmalıydım. Eğer şans bulsaydım, Vestel Manisaspor maçında da bir şeyler yapabilirdim'' diye konuştu.

05.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  28. AVRASYA ŞENLİĞİ

  Fener'de yüzler gülüyor

  Önder: Her zaman hazır askerim

  Şahin: Sporda siyaset olmaz

  Filede Peru'yu yenerken zorlandık

  Nihat 1,5 ay sonra sahaya çıkıyor

  Harlem Gezginleri İstanbul'da


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004