Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Meclis bu hafta gece mesaisi yapacak

Meclis, yine yoğun bir haftaya giriyor. TBMM, bu hafta bir yandan 2001 yılı bütçesi, diğer yandan da 9. Uyum Paketi içinde yer alan Vakıflar Yasa Tasarısı için mesai yapacak. Görüşülmesine geçen hafta başlanan Vakıflar Yasa Tasarısına, 7 Kasım Salı gününden itibaren TBMM Genel Kurulunda devam edilecek.

1. bölümü kabul edilen ve 2. bölümü üzerinde gruplar adına konuşmaların tamamlandığı tasarı, temel yasa olarak 4 bölüm halinde görüşülecek. 91 madden oluşan tasarı, Genel Kurulun 8 Kasım Çarşamba ve 9 Kasım Perşembe günü gündemini de oluşturacak.

Genel Kurul, 9. Uyum Paketi içindeki tasarı için gece geç saatlere kadar mesai yapacak. AK P Grubu, Genel Kurulun; 7 Kasım Salı günü 15.00-23.00, 8 Kasım Çarşamba günü 14.00-23.00, 9 Kasım Perşembe günü ise 14.00-21.00 saatleri arasında çalışmasını önerecek. Ancak tasarının yasalaşmaması halinde Perşembe günü bitimine kadar çalışılması planlanıyor. 2007 yılı bütçesinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmeleri sürüyor. Bugün Diyanet İşleri Başkanlığı, Dış Ticaret ve Gümrük Müsteşarlığı, TÜİK, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü, 7 Kasım Salı günü Milli Savunma Bakanlığı ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile SHÇEK, Özürlüler İdaresi, Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, 8 Kasım Çarşamba günü ise Tarım ve Köyişleri Genel Müdürlüğü, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü bütçeleri görüşülecek.

Bütçe görüşmeleri, 9 Kasım Perşembe günü Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu, Millî Prodüktivite Merkezi, KOSGEB, Türk Akreditasyon Kurumu, TSE ve Türk Patent Enstitüsü Başkanlığı, 10 Kasım Cuma günü ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, EPDK, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü, MTA, DSİ, Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, TAEK, Elektrik İşleri Etüd İdaresi ile sürecek.

/ ANKARA

06.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İrtica tehlikesi yok, başörtüsü tehdit değil

  Türkiye tazminat ödeyecek

  Kar, fırtına, sel

  Türkiye’ye tuzak kurulmak isteniyor

  Erdoğan: TCK 301’i inceliyoruz

  Baykal: Başbakan erken seçimden kaçıyor

  Başörtülüler dışlanmasın

  Olwen Finlay Darülacezeyi ziyaret etti

  Meclis bu hafta gece mesaisi yapacak

  Avrupalı parlamenterler ‘Dinler Bahçesi'ni gezdi

  Özel hastahanelerde ücret farkına sınırlama gelecek

  Bacalarınızı temizlediniz mi?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004