Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Serkan görev bekliyor

F.Bahçe'de uzun süredir yedekte bekleyen milli futbolcu Serkan Balcı, "Deivid'e sert girdiğim için Zico'nun beni kestiği yönündeki haberler uydurma" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Serkan Balcı, her oyuncu gibi kendisinin de takımda yedek kalmasının hoşuna gitmediğini belirterek, ''Ben ne kadar hazır olduğumu hissetsem bile, demek ki teknik direktörümüze göre ben hazır değilim. Bu yüzden şans bulamıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü ile sözleşmem sürüyor'' dedi.

Serkan Balcı, medyada yer alan, Ocak ayında takımdan ayrılacağı ve takımında yer almama sebeplerinin Brezilyalı oyuncular olduğu yönündeki haberler üzerine sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamada bulundu.Oyuncuların takımda yer alıp almayacağına teknik direktörün karar verdiğini çok iyi bildiğini belirten Serkan, şunları kaydetti:

''İki gündür gazetelerde çıkan haberlerde Ocak ayında gideceğim yazılıyor. Yayınlanan bu haberlerde oynamadığım için psikolojik tedavi gördüğüm bile yazıldı. Her oyuncu gibi benim de takımda yedek kalmak hoşuma gitmiyor. Ben ne kadar hazır olduğumu hissetsem bile, demek ki teknik direktörümüze göre ben hazır değilim. Bu yüzden şans bulamıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü ile sözleşmem sürüyor. Önemli maçlar öncesi Serkan'ın adını ortaya atarak karışıklık çıkartmayı hedeflemek güzel şeyler değil. Deivid'e sert girdiğim için Zico'nun beni kestiği yönündeki haberler de tamamen uydurma.''

16.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  2'SİNİN DE EN ZOR MAÇI

  Serkan görev bekliyor

  F.Bahçe Ülker siftah peşinde

  Mehmet Okur 27 sayı ile Utah'ı zafere taşıdı

  Almanya'yı geçen Sultanlar bugün ABD önünde

  Sharapova cep hırsızlarını yakaladı

  Elvan eski antrenörüne emanet

  UEFA'dan G.Saray'a 47 bin YTL ceza

  Samsun geliyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004