Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

MİLLİ TAKIM İÇİN ADA’YA GİTTİM

Fransız oyuncu Nicholas Anelka, Lig TV’de yayınlanan röportajında çarpıcı açıklamalar yaptı. Anelka, Fenerbahçe’den ayrılmasında Fransa Milli Takımı menajerinin “Fenerbahçe’de oynadığın sürece milli formayı unut” demesinin etkili olduğunu söyledi.

Anelka, Deniz Türker’in “İlk kez ne zaman gitmeye karar verdin?” sorusuna, “Dünya Kupası’ndan sonra Fransa Milli Takımı’nın menajeri beni aradı ve ‘Türkiye’de ve Fenerbahçe’de oynadığın sürece milli formayı giyemeyezsin’ dedi. Ben de insanların benim futbolumu görebilmeleri için ayrılmaya karar verdim. Türkiye Ligi de çok kaliteli bir lig ama Avrupa televizyonları ne yazık ki Türkiye’deki maçları göstermiyor belki bir başka neden de budur” dedi. Türkiye’de geçirdiği 2 yıldan sonra iyi anılarla ayrıldığını belirten Anelka, “Türkiye’ye gelirken tanımadığım bir ülkeye geldiğim için belirsizlik yaşıyordum ancak Türkiye’de Avrupa’nın en iyi kulüplerinden birisinde oynadım ve bundan dolayı iyi düşüncelerle anıyorum” dedi.

FB - GS DERBİSİ MÜTHİŞ

Galatasaray’la oynadıkları maçları unutamadığını belirten Anelka, “Fenerbahçe-Galatasaray derbisi bana göre her futbolcunun bilmesi, yaşaması gereken bir atmosfer. Bu derbi de tıpkı diğer büyük derbiler gibi müthiş bir atmosfer” dedi. Türkiye’den arkadaşlarına hangi anıyı anlattığının sorulması üzerine Anelka, “Galatasaray’a karşı 4-0 kazandığımız maç benim için unutulmaz. İyi bir galibiyetti” derken, en iyi golünün Beşiktaş’a attığı gol olduğunu açıkladı.

ADAPTASYON ZAMAN ALDI

Premier Lig’de sezona iyi başlamamasının sebebinin Bolton’un oyun yapısıyla alakalı olduğunu belirten Anelka, “Türkiye’den sonra İngiltere’ye dönmek ilk başlarda benim için oldukça zor oldu. Adaptasyon çok zaman aldı ancak ben çalışmayı bırakmadım ve sonunda gollerimi attım” dedi. İngiltere’de daha önce de oynadığı için Ada’nın kendisine çok yabancı olmadığını belirten Anelka, öncelikli hedefinin Bolton’da iyi oynayarak milli takımında sürekli yer almak olduğunu vurgularken, Avrupa’da tercihinin her zaman öncelikle Premier Lig’den yana olacağını vurguladı.

29.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MİLLİ TAKIM İÇİN ADA’YA GİTTİM

  Polat’tan indirime sert tepki

  Gökhan Zan’dan vefa örneği

  F. Bahçenin cezaları indirildi

  Trabzon Belek’te nefes açıyor

  ‘Genel Kurul kaçınılmaz’

  Hidayet 12 sayıyla döndü

  Carrusca Kayseri yolunda

  Murat Özyer taraftarı övdü

  Sevilla’dan transfer atağı

  Rummenigge Real'e çattı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004