Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

‘Genel Kurul kaçınılmaz’

Kulüpler Birliği Eski Başkanvekili ve Malatyaspor Kulübü Eski Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Futbol Federasyonu için genel kurulun kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy’un olağanüstü genel kurul kararını daha fazla geciktirmemesi gerektiğini belirten Tanrıverdi, ‘’Bir an önce bu karar alınmalı. Ya mevcut yönetim olağanüstü genel kuruldan güvenoyu alarak çıkmalı ya da futbol camiasının istediği isim yönetime gelmeli. Federasyon eğer güvenoyu alarak bu işin içinden çıkmazsa alacağı her karar sıkıntı doğurur’’ diye konuştu. Futbol Federasyonu’nun içinde bulunduğu şu durumda sağlıklı karar alamayacağını savunan Tanrıverdi, ‘’Federasyonun bir ayağı topal. Güvenoyu almaları lazım. Eğer bu süreç uzarsa Türk futbolu çok zarar görür. Ocak ayının sonuna kadar genel kurulun toplanması gerek’’ dedi. Kulüplerin olağanüstü genel kurul için imza toplama çalışmalarına da değinen Tanrıverdi, ‘’Bu iş kulüpler açısından da zor. Futbola saha dışından etki eden faktörler nedeniyle kulüpler bugüne kadar karar almaktan çekindi. Lig devam ederken bu kararların alınamaması doğal. Ama bu saatten sonra yeterli imzanın toplanacağını tahmin ediyorum’’ ifadelerini kullandı. Tanrıverdi, olağanüstü genel kurul kararı alınamaması durumunda Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in yetkisini yılbaşına kadar kullanması gerektiğini kaydetti.

Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nun toplanması ve seçim kararı alması halinde Haluk Ulusoy’un yeniden aday olamayacağını vurgulayan Tanrıverdi, ‘’Sayın Ulusoy’un bir adayı desteklemesi halinde de o adayın kazanabileceğini düşünmüyorum’’ diye konuştu.

29.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MİLLİ TAKIM İÇİN ADA’YA GİTTİM

  Polat’tan indirime sert tepki

  Gökhan Zan’dan vefa örneği

  F. Bahçenin cezaları indirildi

  Trabzon Belek’te nefes açıyor

  ‘Genel Kurul kaçınılmaz’

  Hidayet 12 sayıyla döndü

  Carrusca Kayseri yolunda

  Murat Özyer taraftarı övdü

  Sevilla’dan transfer atağı

  Rummenigge Real'e çattı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004