Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İş dünyası endişeli

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, bazı olumlu gelişmelerin yaşanmasına rağmen, cari açık, dış ticaret açığı ve enflasyon gibi kronik sorunların devam ettiğini belirterek, seçim yılı olan 2007 yılının herkes açısından zorlu geçeceğini, seçimlerin piyasaların nabzını yükselteceğini, bu nedenle iş dünyası olarak endişeli olduklarını söyledi.


AESOB Başkanı Barışık: Esnaf zor günler geçiriyor

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık, 2006 yılında ‘’iflas patlaması’’ yaşandığını ve sayının 4 bin 372’i bulduğun

Cari açık niye arttı?

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, TL'deki aşırı değerlenme, sermaye ve ara malı ithalâtı, petroldeki artışlar ve özel sektör yatırımlarındaki ciddi büyümen


  Kayıtdışının büyüklüğü bilinmiyor

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Türkiye’de kayıtdışı ekonominin büyüklüğüyle ilgili kesin bir rakam vermenin mümkün olmadığını bildirdi.


  Hazine, bu hafta dış borç servisi yapacak

Hazine, bu hafta 343,8 milyon dolar genel bütçe ve hazine garantili dış borç servisi yapacak. Hazine haftanın en büyük dış borç geri ödemesini 338,1 milyon dolar ile 12 Ocak Cuma günü yerine getirecek.


  Yalıtım sektörü büyüyor

Yalıtım sektöründe faaliyet gösteren BTM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, 5 yılda 50 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.


  Rusya, Avrupa'ya petrol akışını kesti

Rusya petrollerini, Belarus üzerinden Polonya ve Almanya’ya taşıyan boru hattında dün gece petrol akışının kesildiği bildirildi.


  Vergi iadesi devam etmeli

İstanbul Malî Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği (İSMMMD) Meslekte Birlik Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdülaziz Ural, vergi iadesi sisteminin kapsamının genişletilerek devam ettirilmesi gerektiğini belirtti.


  Sahte fiş verene hapis cezası gelebilir

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Malî Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Derviş Dırık, vergi iadesinden yararlanacak vatandaşları, sahte fiş veya fatura vermemeleri konusunda uyardı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004