Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Çoğunluk hâlâ AB’yi istiyor

Uluslararası Stratejik Araştırma Eğitim ve Danışma Merkezi tarafından yapılan bir çalışmada, 2002 yılından bu yana vatandaşların AB’ye bakışı araştırıldı. Araştırma Merkezinin Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Armağan, 2002 yılında yüzde 76.35 olan AB üyeliğine desteğin, 2004 yılında 64.82’ye düştüğünü, 2006 yılında yapılan araştırmada ise vatandaşın bu konudaki görüşlerinde önemli değişiklikler olduğunun ortaya çıktığını, yüzdenin 57.41’e düştüğünü söyledi.


Irak'ın tamamı tedirgin ve...

Irak’ın tümünde bir tedirginlik olduğunu ve Türkmenler olarak kendilerinin de bundan pay aldıklarını belirten Ergeç, “Biz silâhsız bir toplumuz. Kerkü

Müzakereler istişareli yürüyecek

Tarama sürecinin ardından müzakere sürecine geçilen AB’ye uyum amacıyla çıkarılacak mevzuatın ekonomik, sosyal ve çevresel etkileri, artık öncelikle s


  Avrupadaki Türk kadınlar erkeklerden önde

Türkiye Araştırmalar Merkezi (TAM) Vakfı ve Türkiye İşverenler Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) işbirliği ile hazırlanan “Avrupa’da Türk Kadını” başlıklı araştırma, Avrupa’daki Türk kadınlarının toplumun pek çok sahasında varlıklarını gösterdiklerini, genç kuşak kadınların erkek akranlarından kimi alanda çok daha ileri olduklarını ortaya koydu.


  Ege 7 kez sallandı

Ege Denizi’nde dün sabah saatlerinde büyüklükleri 4.4 ile 3.2 arasında değişen 7 deprem meydana geldi.


  Sözleşmeli öğretmenlere, “asker öğretmen” olma yolu

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürü Remzi Kaya, sözleşmeli öğretmenlerin de vatani görevlerini “asker öğretmen” olarak yapmaları için çalışma başlattıklarını bildirdi.


  Meclis, soydaşların durumunu görüşecek

TBMM Genel Kurulunda bugün Batı Trakya Türk azınlığının içinde bulunduğu durum hakkında genel görüşme yapılacak.


  Bayramlaşma için Suriye’ye giden 840 kişi dönmedi

Yakınlarıyla bayramlaşmak için Suriye’ye giden 840 kişinin henüz dönmediği bildirildi.


  Kuş gribine karşı ilâç stoku arttırılıyor

Muhtemel bir kuş gribi salgını konusunda tüm ülkeleri uyaran Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) önerileri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sağlık Bakanlığı, ilaç stokunu artırmaya hazırlanıyor. Geçen geçen yıl Türkiye’de 4 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan kuş gribinin görüldüğü 11 ildeki grip vakalarının da takip edildiği bildirildi.


  Önder: Odalar, siyaset yerine işlerine baksın

KOBİ Danışmanları Derneği (KOBİDA) Mehmet Önder, odalar, sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri ve sendikaların siyaset yapmak yerine, sektörlerini uluslararası pazarlara taşıyacak stratejiler geliştirmesi gerektiğini bildirdi.


  Başoğlu: Siyasette kaliteyi düşürmek, demokrasiyi yıpratır

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Genel Başkanı Mustafa Başoğlu, siyasette kaliteyi düşürmenin hem siyasetçileri, hem de demokrasiyi yıpratacağını söyledi.


  PKK sorunu Irak ile işbirliğini engelliyor

Türkiye’nin Irak Özel Temsilcisi Büyükelçi Oğuz Çelikkol, terör örgütü PKK sorununun Türkiye’nin Bağdat yönetimi ve Irak’ın kuzeyindeki gruplarla işbirliğini olumsuz yönde etkilediğini söyledi.


  Okul yangını korkuttu

Şanlıurfa’da bir ilköğretim okulunun çatısında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004