Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

POLAT: BU KADRO YETERLİ

Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi. Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.

Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı. Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.

DÜN DE ÇALIŞTI

Öte yandan Galatasaray, Denizlispor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının ertesinde çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı basına açık antrenmanla sürdürdü. Antrenman teknik direktör Erik Gerets yönetiminde saat 11.05'te merkez sahada başladı. Bu sabah yapılan antrenmanda oyuncular, devre arası kampı başlangıcında sağlık ekibi tarafından yapılan performans testlerinde elde edilen değerlere uygun olarak, teknik heyet tarafından her bir oyuncu için farklı olarak belirlenen nabız aralıklarında, amaca yönelik rejenerasyon ve kondisyon koşuları yaptılar.

HAKAN DA İDMANDA

Denizlispor karşılaşmasında ilk onbirde görev alan oyuncular 2x20 dakikalık aerobik koşu sonrasında maç ertesi rejenerasyon çalışmalarını sağlık merkezinde terapi seanslarıyla tamamladılar. Maçta sol arka adalesindeki zorlanma nedeniyle oyunu terk eden Cihan Haspolatlı'nın stadda başlayan tedavisine bu sabah sağlık merkezinde devam edildi. Maçta aldıkları darbelere bağlı küçük sakatlıkları bulunan Marcelo Carrusca, Mehmet Güven ve Hasan Kabze'ye ise rejenerasyon antrenmanı sonrasında sağlık merkezinde tedavi uygulandı. 65 dakika süren antrenman soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı. Çalışmada Hakan Şükür takımla birlikte çalışmaya başladı. Denizlispor maçında baldırına bir darbe alan Arda Turan'ın tedavisi ise sağlık merkezinde yapıldı.

22.01.2007


 

DEİVİD: LİGE HAZIRIM

Fortis Türkiye Kupasında Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 5-0 yendiği karşılaşmada 2 gol birden atan Brezilyalı futbolcu Deivid oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Devre arası hazırlık kampını oldukça iyi değerlendirdiğini ifade eden golcü futbolcu, "Kendimi hazır hissediyorum. Fizik olarak daha da iyiye doğru gidiyorum. İkinci yarı herşey daha iyi olacak" diye konuştu.

22.01.2007


 

Sivas kupada umduğunu bulamadı

Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçlarında çıkışa geçen Sivasspor, Fortis Türkiye Kupası'nda beklenen performansı ortaya koyamadı.

Bülent Uygun'un teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından ligin ilk yarısının son haftalarında çıkışa geçen Sivasspor, ikinci lig ekiplerinden Alanyaspor'u eleyerek katıldığı Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda istediği sonuçları alamadı.

Grubundaki ilk maçında sahasında Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Sivasspor, ikinci karşılaşmada deplasmanda İnegölspor'a 3-1 mağlup oldu. Grubundaki ilk galibiyetini İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek alan kırmızı-beyazlı ekip, grubundaki son maçta Gaziantepspor'a 1-0 mağlup oldu.

Oynadığı 4 maçta kalesinde 8 gol görüp, rakip filelere 2 gol atabilen kırmızı-beyazlı ekip, kupada taraftarını hayal kırıklığına uğrattı.Grubu topladığı 3 puanla 4 sırada tamamlayan Sivasspor, kupaya veda etti. Sivasspor'un mücadele verdiği gruptan, Fenerbahçe ve Gaziantepspor bir üst tura çıktı.

22.01.2007


 

Sakarya, Şaban Yıldırım'la anlaştı

Sakaryaspor teknik direktörlüğüne Şaban Yıldırım'ın getirildiği bildirildi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, yönetim kurulunun aldığı kararla, takımın teknik direktörlüğü için Şaban Yıldırım'a teklif götürdüklerini ve kendisinin bu teklifi kabul ettiğini bildirdi. Yıldırım'la 1,5 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirten Hacıeyüpoğlu, ''Bu andan itibaren geçmişte Sakaryaspor forması giymiş, inandığımız, çalışma arzusuyla takdir ettiğimiz yeni teknik direktörümüzün ve yönetim kurulumuzun görüşleri doğrultusunda hızla transferleri tamamlayıp, ligin 2. yarısında hedefine ulaşacak, iddialı bir Sakaryaspor kurmak arzusundayız" dedi.

22.01.2007


 

Organizasyon var, oyuncu yok

Uluslararası Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından 2011 yılındaki Dünya Üniversite Kış Spor Oyunları'nın organizasyonunun Erzurum'a verilmesine karşın, Türkiye'de bazı kış sporlarında sporcu bulunmadığı bildirildi.

Türkiye'de, kış sporlarından curling, kayakla atlama, biatlon, alp disiplini iniş yarışı, ve snowboard halfpipe branşları yapılmıyor. Federasyonlar ise 2011'deki oyunlara her branşta katılabilmek için çalışmalar yapacak. Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Dökmeci, 2011 Oyunlarının Erzurum'da yapılacak olmasının büyük bir başarı olduğunu söyledi.

22.01.2007


 

G.Afrika'da fırtına sahayı karıştırdı

Güney Afrika'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Orlando Pirates ile Black Leopards takımları arasında oynanan maçta aniden kopan fırtına görenleri şaşkına çevirdi.

Maçın hemen başında aniden ortaya çıkan müthiş rüzgar, saha kenarındaki reklam panolarını metrelerce havaya kaldırıp sahaya fırlattı. Hollywood filmlerinde havada uçuşup yere düşen arabaları anımsatan olayın ortasında kalan futbolcular neye uğradıklarını şaşırdılar. Metrelerce boyundaki reklam panolarının olduğu yerden havalanıp büyük bir süratle üzerlerine geldiği gören iki takımın futbolcuları kendileri sağa sola atarak hayatlarını kurtarmaya çalıştılar. Panolar sahada oradan oraya uçuşurken sahanın içi can pazarına döndü ancak büyük şans eseri iki takım oyuncularından ciddi bir yaralanma yaşanmadı.

22.01.2007


 

Bahreyn Briegel'in görevine son verdi

Türkiye'de bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'u çalıştıran Alman teknik adam Hans Peter Briegel'in Bahreyn Milli Takımı'ndaki görevine son verildi.

Bahreyn Futbol Federasyonu, Bahreyn'in Uluslar Körfez Kupası'nda Suudi Arabistan'a 21 yenilmesinin ardından Briegel'in görevine son verdi.

22.01.2007


 

Romanya futbola AB kriterleri getirdi

Romanya Futbol Federasyonu, aldığı bir kararla Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerden oyuncu transferine limitsiz yeşil ışık yakarken, AB harici ülkelerden yapılacak transferlerde 5 oyuncu sınırlaması getirdi.

Federasyon Başkanı Mircea Sandu tarafından duyurulan kararlar, 1 Şubat'tan itibaren uygulanacak.

22.01.2007


 

Utah Mehmet'le coştu

Utah Jazz'in deplasmanda Chicago Bulls'u 95-85 yendiği maçta Mehmet Okur, 21 sayı ve 11 ribauntla ''doubledouble'' yaptı.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 33 dakika sahada kalan Okur, 9 kez kullandığı 3 sayılık atışların 3 tanesinde başarılı olurken, yine 9 kez denediği 2 sayılık atışların 4 tanesinde isabet buldu. 5 kez geldiği faul çizgisinden de 4 başarılı atış yapan Okur, karşılaşmayı 21 sayıyla tamamlayarak takımının en skorer oyuncusu oldu. Jazz'da 19 sayı ve 14 ribauntla ''doubledouble'' yapan bir diğer oyuncu da Carlos Boozer oldu.

22.01.2007


 

Hidayet yetmedi

Hidayet Türkoğlu, takımı Orlando Magic'in deplasmanda New Jersey Nets'e 10194 yenildiği maçta başarılı bir performans sergiledi.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 34 dakika forma giyen Türkoğlu, 5 kez geldiği serbest atış çizgisinde tam isabetle oynarken, 3 kez kullandığı 3 sayılık atışlardan 1 tanesinde, 11 kez denediği 2 sayılık atışların ise 8 tanesinde başarılı oldu ve 24 sayı, 8 ribaunt ve 6 top çalmalık performans sergilemesine karşın takımına galibiyeti getiremedi.

22.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004