Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

POLAT: BU KADRO YETERLİ

Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi. Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.


DEİVİD: LİGE HAZIRIM

Fortis Türkiye Kupasında Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 5-0 yendiği karşılaşmada 2 gol birden atan Brezilyalı futbolcu Deivid olduk

Sivas kupada umduğunu bulamadı

Turkcell Süper Lig'de ilk yarının son maçlarında çıkışa geçen Sivasspor, Fortis Türkiye Kupası'nda beklenen performansı ortaya koyamadı.


  Organizasyon var, oyuncu yok

Uluslararası Üniversiteler Spor Federasyonu tarafından 2011 yılındaki Dünya Üniversite Kış Spor Oyunları'nın organizasyonunun Erzurum'a verilmesine karşın, Türkiye'de bazı kış sporlarında sporcu bulunmadığı bildirildi.


  G.Afrika'da fırtına sahayı karıştırdı

Güney Afrika'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Orlando Pirates ile Black Leopards takımları arasında oynanan maçta aniden kopan fırtına görenleri şaşkına çevirdi.


  Bahreyn Briegel'in görevine son verdi

Türkiye'de bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor'u çalıştıran Alman teknik adam Hans Peter Briegel'in Bahreyn Milli Takımı'ndaki görevine son verildi.


  Romanya futbola AB kriterleri getirdi

Romanya Futbol Federasyonu, aldığı bir kararla Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerden oyuncu transferine limitsiz yeşil ışık yakarken, AB harici ülkelerden yapılacak transferlerde 5 oyuncu sınırlaması getirdi.


  Utah Mehmet'le coştu

Utah Jazz'in deplasmanda Chicago Bulls'u 95-85 yendiği maçta Mehmet Okur, 21 sayı ve 11 ribauntla ''doubledouble'' yaptı.


  Hidayet yetmedi

Hidayet Türkoğlu, takımı Orlando Magic'in deplasmanda New Jersey Nets'e 10194 yenildiği maçta başarılı bir performans sergiledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004