Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Şubat 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Lig A'da can pazarı

Türkiye futbol liginin gol ağası Malatyaspor, bu haftada Telekoma 3 gol attı. Elazığspor istikrar arıyor.. Ligin dibindeki takımlar can havliye mücadelelerini sürdürüyor.. Gaziantep B.Bld Altay'a gol oldu yağdı... Karşıyaka seyircisiz tat vermiyor... Eskişehir, Mardin'i 3 golle geçti..

Uşakspor elinden kaçan galibiyete üzülmekte. İstanbul B.Bld'sinde iyi futbola rağmen kaçan goller, saç baş yoldurttu. Uşak ligde kalmak adına zevkli, kaliteli, disiplinli futbolunu sürdürüyor. Karşıyaka seyircisiyle futbol oynamaktan hoşlanan bir kulübümüz. Cezası sebebiyle seyircisiz oynadığı Sebat karşılaşmasında öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı.

Elazığspor, ilk 6 için istikrar aramakta. Orduspor karşısında Erman'ın şık 2 golüyle galibiyeti perçinleştirdiler. Eskişehirspor son haftalarda iyi futbol oynuyor. Es Es geçen hafta Mardinspor karşısında 3 gol atarak ilk 6 için ümitlerini yeşertti.

G.Birliği Oftaşspor son dakika golüyle hayat buldu. Türkiye futbol liglerinin gol ağası olarak nitelendirilien Malatyaspor geçen hafta da boş geçmedi. Türk Telekom'a 3 gol atarak gol sayısını 46'ya yükseltti. Malatyaspor'da aslında her şey güllük gülüstanlık değil. İsmail Kartal'ın maçtan sonra yaptığı beyanatta "elindeki malzemeyle bu kadar" demesi, Malatyaspor'da sorunların aşılamadığının göstergesi olarak yorumlandı. Kasımpaşa defansındaki zaafları bir türlü kapatamadı. Kocaeli karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrıldılar. Şartlar ne olursa olsun, tüm kulüplere tüm maçlarda başarılar diliyorum.

[email protected]

Said YALÇIN

28.02.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  20 yılın en kötü üçlüsü

  Ulusoy'un Trabzon sevdası

  Vestel-Beşiktaş G.Antep-Trabzon

  Potada Fener'in tarihî maçı bugün

  Kanada'da futbolda başörtüsü tartışması

  G.Saray ve Beşiktaş küme düşer mi?

  Hiddink'e ağır ceza

  Lig A'da can pazarı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004