Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Aralık 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KARTAL BOBO’YLA UÇUYOR

Beşiktaş’ın Vestel Manisaspor ile oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada takımının 2 golünü atan Deivson Rogerio Da Silva ‘’Bobo’’, bu sezon hem ligde, hem de Avrupa kupalarında attığı gollerle takımını sırtlayan isim oldu. Bu sezon Turkcell Süper Lig’de 8, Avrupa kupalarında da 4 gol kaydeden Bobo, devre sonunda takımının en golcü futbolcusu unvanını aldı.


G. Saray, ilk yarıyı başkentte kapatıyor

Hafta içinde A. Wien ile berabere kalmasına rağmen UEFA Liginde grubunu 3. olarak tamamlayan ve bir üst turda B. Levenkusen ile eşleşen G. Saray, Süpe

Cimbom potada dolu dizgin

Beko Basketbol Ligi’nde Türk Telekom’u 72-70 yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray Cafe Crown’da yüzler gülüyor.


  Sevilla’yı eleyecek güçteyiz

Fenerbahçe Kulübü, Kurban Bayramı sebebiyle bayramlaşma töreni düzenledi. Sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Nihat Özdemir, Mahmut Uslu, Vedat Olcay ve Ali Koç ile Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’ın yanı sıra, çeşitli şubelerden çok sayıda sporcu ile çalışan katıldı.


  Süper Lige 18 gün ara

Turkcell Süper Lig’de 2007-2008 sezonunun ilk yarısı bugün yapılacak 5 maçla tamamlanacak. Lige verilecek 18 günlük devre arası tatilinin ardından sezonun ikinci yarısı 11, 12 ve 13 Ocak 2008’de oynanacak 18. hafta maçlarıyla başlayacak.


  Mehmet'siz Orlando, Hidayet’li Magic'i yendi

NBA’de omuzundaki sakatlık sebebiyle Mehmet Okur’un forma giymediği maçta Utah Jazz, Hidayet Türkoğlu’nun takımı Orlando Magic’i deplasmanda 113-94 yendi.


  Potada derbi heyecanı

Beko Basketbol Ligi’nin 12. haftası bugün dev bir maça sahne olacak. Beşiktaş Cola Turka ile Fenerbahçe Ülker, siyah-beyazlıların sahası olan BJK Cola Turka Arena’da karşı karşıya gelecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri