Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Ressam öğretmenlerden resim sergisi

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 1. karma resim sergisi Ziraat Bankası Mithat Paşa Sanat Galerisinde açıldı.

Açılışta konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım, “Üretkenlik ve eğitim birbiriyle iç içe olan iki kavramdır. Üretken olan san’at eğitimcileri bilgi ve tecrübelerini öğrencileriyle paylaştıkları sürece; sanata karşı duyarlı ve sorumluluk bilinci gelişmiş nesiller yetişmesine katkı sunacaktır. Biz Yenimahalleli eğitimciler olarak bu sesin bizden sonraki yüz yıllara ulaşması ve san’at damarlarından birinin kopmaması için sanata evet diyerek yola çıktık, enerjimizi bu inançtan aldık” dedi.

Amaçlarının verimlilik ve yapıcılık olduğunu belirten Yıldırım, “Ressam Öğretmenler sergimiz, verimliliği ve yapıcılığı hedef almaktadır. Her sergi yeni düşüncelere farklı fikir ve buluşlara imkânlar vererek açılımlar kazandıracaktır. Öğretmen ve öğrencilerin san’atla iç içe buluşmalarını sağlayacak somut örnekleri çoğaltarak bilim ve san’atı destekleyen yapıcı çalışmalara her yıl devam etmeliyiz ki birikimlerimizi paylaşarak çoğaltalım” diye konuştu.

31 ressam öğretmenin 63 eserle katıldığı 13. Yenimahalle Ressam Öğretmenler Sergisi, 14 Mart Pazar gününe kadar Ziraat Bankası Mithat Paşa Sanat Galerisinde sergilenmeye devam edecektir.

Cemil Yüzer / ANKARA

09.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ‘Eğik Minare’ye uydudan takip

  Mostar 4 yaşında

  Tekirdağ Belediyesinden aile eğitimi semineri

  Ressam öğretmenlerden resim sergisi


 Son Dakika Haberleri