Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ULEB'DE TÜRK DAMGASI

Basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük ikinci organizasyonu olan ULEB Kupası'nda çeyrek finalde 2 Türk takımı birbiriyle eşleşti. 10-13 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Torino şehrinde düzenlenecek 8'li finallerde Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown birbirlerine rakip olacak.

Basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük ikinci organizasyonu olan ULEB Kupası'nda çeyrek finalde 2 Türk takımı, Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown da yer alacak. Kupanın 3. turunda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımını eleyen Beşiktaş Cola Turka ile İspanya'nın Kalise Gran Canaria takımını saf dışı bırakan Galatasaray Cafe Crown, büyük bir başarı göstererek, son 8 takım arasına girdi. ULEB Kupası'nda 8'li Finaller, 10-13 Nisan tarihleri arasında İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek.

KUPADA TARİHİNDE İLK

ULEB kupa tarihinde ilk kez son 8 takım arasına kalan iki Türk takımı Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown, çeyrek finalde birbirlerinin rakibi olacak. Bu eşleşmeden turu geçecek takım, İspanya'nın DKV Joventut ile Zadar-Pamesa takımları arasında turu geçecek takımla yarı finalde karşılaşacak.

GÜÇLÜ RAKİPLER VAR

ULEB Kupası'nda Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown'ın yanı sıra oynanan maçlar sonucunda Rusya'nın Dinamo Moskova ve Unics Kazan, Polonya'nın PGE Turow, İspanya'nın DKV Joventut ve Akasvayu takımları tur atladı. Çeyrek finale yükselecek 8. ve son takım ise İspanya'nın Pamesa ile Hırvatistan'ın Zadar ekipleri arasında İspanya'da yapılacak maçın ardından belli olacak. Hırvat takımı ilk maçı kendi evinde 74-69'luk skorla kazanmıştı.

FİNAL MAÇI 13 NİSAN'DA

''8'li Finaller''deki eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti: Beşiktaş Cola Turka-Galatasaray Cafe Crown, DKV Joventut-(Zadar veya Pamesa), Dinamo Moskova-PGE Turow, Akasyavu-Unics Kazan. ULEB Kupası'nda çeyrek final maçları 10 ve 11 Nisan'da, yarı final mücadelesi 12 Nisan'da, final maçı ise 13 Nisan'da oynanacak.

20.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULEB'DE TÜRK DAMGASI

  3 yılda 10 modern stad yapılacak

  İspanya'da Rüştü'ye övgü

  F.Bahçeli Edu'ya Villarreal talip

  Sergen hocasının başını yedi

  Beko All-Star 2008'in yıldızları belli oldu

  F.Bahçe örnek kampanya başlattı

  Samsun tırmanıyor


 Son Dakika Haberleri