Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Samsun tırmanıyor

Bank Asya l. Lig'de Samsunspor fırtınası devam ediyor. Elazığ deplasmanından sonra Antep deplasmanından galibiyetle dönmesi Samsun'u şimdilik rahatlattı. Malatya, Diyarbakır'ı 3-1 yenince kendine geldi. Eskişehir şampiyonluk yarışında sahasında Sakarya'ya takılınca teknik direktör Metin Diyadin'i gönderdi. Antalya ise Giresun deplasmanından 1 puanla dönerek umudunu devam ettirdi..

Eskişehirspor'da deprem devam ediyor. Yıldız futbolcu Sergen Yalçın'ı kadroya almayan Metin Diyadin 1-1 biten Sakaryaspor maçından sonra görevine son verildi. Yönetim şampiyıonluğa oynayan bir takım için teknik direktör yerine futbolcusunu tercih etmiş oldu. Kocaeli, Bolu deplasmanından bir puanla dönerek Süper Lig yolunda bende varım dedi. Malatyaspor ligden düşmemeye oynayan bir takım.Diyarbakır karşılaşması öncesi tribünlerde çok güzel dostluklar sunan taraftarlar Malatya'nın gollerinden sonra birbirlerine küfürlü tezaharatlarda bulundu. Elazığspor sahasında puan dağıtmayı sürdürüyor. Gakgoşların durumu pek parlak görünmüyor. Böyle giderse küme düşecek 3. takım olabilir.

Ligde iki haftadır Samsun sürprizi yaşanıyor. Deplasmanda topladıkları 6 puan bir anda onları üstlere çıkarmaya yetti. Bu başarısı sürdüğü takdirde ligde kalıcı olabilir. Ancak, bu ligde hakemlere öfke bitmek bilmiyor. Diyarbakır, Giresun ve Bolu düdüklerden en çok canı yanan takımlar.

Said Yalçın

20.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULEB'DE TÜRK DAMGASI

  3 yılda 10 modern stad yapılacak

  İspanya'da Rüştü'ye övgü

  F.Bahçeli Edu'ya Villarreal talip

  Sergen hocasının başını yedi

  Beko All-Star 2008'in yıldızları belli oldu

  F.Bahçe örnek kampanya başlattı

  Samsun tırmanıyor


 Son Dakika Haberleri