Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İspanya'da Rüştü'ye övgü

Sport gazetesi, Beşiktaş'ta son haftalarda yaptığı başarılı kurtarışlarıyla alkışlanan milli kaleci Rüştü Reçber için, "Küllerinden yeniden doğan lanetli kaleci" ifadelerini kullandı..

İspanya'nın spor gazetelerinden Sport, kaleci Rüştü Reçber hakkında yaptığı bir analizde, ''Barça'da sevinçten daha çok acı yaşadı. Türkiye'ye dönüşü şimdilik gerektiği kadar mutluluk verici olmadı'' denildi. ''Küllerinden yeniden doğan lanetli kaleci'' başlıklı analizde, Türk kalecinin kariyerinin, ''Bir Rus dağından daha fazla dengesiz'' olduğu yorumu yapıldı. 2002 Dünya Kupası ile Rüştü isminin dünyada ilk defa duyulduğunu yazan gazete, daha sonra Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta'nın ilk transferi olarak Barcelona'ya gelen Rüştü'nün, Nou Camp Stadı'nda hiçbir iz bırakamadan döndüğünü savundu.

KREDİSİNİ KAZANDI

Rüştü'nün Fenerbahçe'ye geri döndüğünde sakatlıklar ve diğer kaleci Volkan Demirel'in yükselişi ile ikinci plana düştüğü ve sonuçta Beşiktaş'a transfer olduğu hatırlatılırken, ''Rüştü kredisini yeniden kazandı ve Türkiye'den yeniden bir yıldız olmaya başladı. İyi bir döneminde olan Rüştü, tekrardan milli takıma dönebilir'' denildi. BEŞİKTAŞ 105 yaşında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kulübün kuruluşunun 105. yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda ''Beşiktaşımız, Serencebey semtinde 22 yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 105 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır" dedi. Beşiktaş Kulübü'nün kuruluş günü olarak, kulübün kuruluş yılını simgeleyen 19 Mart (19.03) kabul ediliyor.

20.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ULEB'DE TÜRK DAMGASI

  3 yılda 10 modern stad yapılacak

  İspanya'da Rüştü'ye övgü

  F.Bahçeli Edu'ya Villarreal talip

  Sergen hocasının başını yedi

  Beko All-Star 2008'in yıldızları belli oldu

  F.Bahçe örnek kampanya başlattı

  Samsun tırmanıyor


 Son Dakika Haberleri