Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dünya Fenerbahçe'yi izliyor

FIFA'NIN İNTERNET SİTESİNDEKİ FORUMDA, SARI-LACİVERTLİ TAKIM İZLEMEKTEN EN ÇOK ZEVK ALINAN TAKIMLAR ARASINDA YER ALDI. DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAKİ FUTBOLSEVERLER, ''FENERBAHÇE'NİN OYNADIĞI FUTBOL GERÇEKTEN DE HEYBETLİ. BREZİLYA STİLİ OYNUYORLAR'' ŞEKLİNDE KONUŞTULAR.

DÜNYANIN dört bir yanındaki futbolseverler, Fenerbahçe'nin oynadığı futbolu izlemekten zevk aldıklarını bildirdiler. FIFA'nın internet sitesindeki foruma katılan bir yorumcu, sarı-lacivertli oyuncuların hızlı paslarıyla sahada heyecan meydana getirdiğini söyledi. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde, ''İzlemesi en heyecanlı takım hangisi?'' konulu bir forum yer aldı. ''Futbol, en güzel oyunlardan biri olarak anılır, ancak bazı takımlar, diğerlerinden daha güzel futbol oynar'' denilen forumda, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline çıkmayı başaran Fenerbahçe, izlemesi en keyifli takımlar arasında sayıldı.

F.BAHÇE'NİN FUTBOLU KEYİF VERİYOR

Foruma katılan Venezuelalı bir futbolsever, sarı-lacivertli takımın gerçekten de ''heybetli'' futbol oynadığını ifade ederken, ''Brezilya stili futbol oynayan takım Roberto Carlos, Mateja Kezman, Deivid, Lugano ve Edu gibi iyi oyunculara sahip. Teknik Direktör Zico da bir Brezilya efsanesi'' yorumunu yaptı. ABD'den Furnaccio adlı bir taraftar, ''Şu sıralar izlemekten en çok keyif aldığım kulüpler, Porto, Manchester United, Fenerbahçe, Arsenal, Liverpool, Barcelona ve Real Madrid, ancak Porto, Manchester United ve Fenerbahçe, beni en çok keyiflendiren takımlar'' dedi. Singapurlu bir taraftar ise foruma konu olan soruyu, ''Elbette Fenerbahçe'' şeklinde cevapladı.

BOL PASLI VE SALDIRGAN OYNUYOR

ABD'den bir yorumcu da Milan'ı seyretmekten zevk aldığını, ama son zamanlarda hızlı paslarıyla heyecan veren Fenerbahçe ve Barcelona'yı izlemekten de büyük keyif aldığını ifade etti. Scogerita rumuzlu bir futbolsever, formda oldukları zaman Barcelona ve Real Madrid'in nefes kesici olduğunu söylerken, son zamanlarda Chelsea ve Fenerbahçe'nin de bol paslı ve saldırgan stilleriyle göz doldurduğunu ifade etti. Güney Afrikalı bir sporsever ise ''Bence Fenerbahçe'' derken, ABD'li bir diğer yorumcu da ''Elbette Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin performansı göz alıyor, öyle de olmaya devam edecek'' dedi.

11.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya Fenerbahçe'yi izliyor

  Roberto Carlos'un ağrıları geçmiyor

  Zico: F.Bahçe'de kalacağım

  Beşiktaş'ın rakibi G.Birliği Oftaş

  G.Saray yabancılarda adeta fiyasko yaşıyor

  Ünlü kulüpler Ranaldinho'yu transfer etmek için sıraya girdi

  Yeni bir Sergen Yalçın yetişiyor

  Şampiyon bilardocudan Semih Saygıner'e vefa

  Hidayet'li Orlando Magic Chicago'yu kolay geçti

  Bursaspor taraftarı yeni stadı tartışıyor


 Son Dakika Haberleri