Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Zico: F.Bahçe'de kalacağım

BREZİLYALI TEKNİK ADAM, SENEYE KALMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTEREK, ''ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ BAŞARIMIZI TEKRARLAYIP, ÜSTÜNE BİRAZ DAHA KOYMAK İSTİYORUZ'' DEDİ.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zico, çeyrek finalde elendikleri Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin tadının ağızlarında kaldığını belirterek, ''Amacımız takım olarak daha iyiye gidip, ileriki zamanlarda bu başarımızı tekrarlayıp, üstüne biraz daha koyarak tekrardan bütün camiaya mutluluklar yaşatmak'' dedi. Zico, Samandıra Tesisleri'nde antrenmandan sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kalan takımların kadrosunda bulunan oyuncuların dünya karması gibi olduğunu belirten Brezilyalı teknik adam, ''Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takımın kadrosunda bulunan oyuncular dünya karması gibi. Bizim de biraz da şansımız olsaydı bu 4 takım arasında olabilirdik. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. En azından gördük ki biz bu takımlar arasında olabiliriz. '' şeklinde konuştu.

DEVAM ETMEK İSTERİM

Zico, büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili yönetimle bir görüşmesinin olacağını kaydederek, ''Fenerbahçe'de devam etmek istiyorum. Büyük ihtimalle de bir terslik olacağını sanmıyorum'' dedi. Fenerbahçe'de olmaktan büyük gurur duyduğunu anlatan Brezilyalı teknik adam, şunları söyledi: ''Fenerbahçe'nin bana kapılarını açmış olması, Avrupa'da mücadele edebilmek bana mutluluk verdi. Fenerbahçe'de olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bunun haricinde Fenerbahçe'nin çalışanlara vermiş olduğu imkanlar gerçekten çok üst düzeyde. Buraya geldiğimiz zaman kafamızda herhangi bir sıkıntı yok.''

YABANCI SINIRI KALKSIN

Zico, ''Chelsea, Barcelona, Manchester United gibi kulüplerin seviyesine erişmek için yabancı kısıtlamasının kalkması ve gerekli yatırımların yapılması gerekiyor'' dedi. Türk futbolcularının da çok kaliteli olduğunu belirten Zico, ''Burada kimse beni yanlış anlamasın. Türk futbolcularının kapasitesinin olmadığından bahsetmiyorum. Elbetteki Türk futbolcular da çok kaliteliler. Türk futbolunu en iyi yere taşıyacak kapasiteye sahipler. Fakat yabancı sınırlaması olduğu için belirli sayıda yabancınız var. Roberto Carlos ve Appiah gibi oyuncularınız sakatlanınca onların yerine koyacak oyuncularınız olmuyor'' diye konuştu.

11.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya Fenerbahçe'yi izliyor

  Roberto Carlos'un ağrıları geçmiyor

  Zico: F.Bahçe'de kalacağım

  Beşiktaş'ın rakibi G.Birliği Oftaş

  G.Saray yabancılarda adeta fiyasko yaşıyor

  Ünlü kulüpler Ranaldinho'yu transfer etmek için sıraya girdi

  Yeni bir Sergen Yalçın yetişiyor

  Şampiyon bilardocudan Semih Saygıner'e vefa

  Hidayet'li Orlando Magic Chicago'yu kolay geçti

  Bursaspor taraftarı yeni stadı tartışıyor


 Son Dakika Haberleri