Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ın rakibi G.Birliği Oftaş

Süper Lig'de bugün Gençlerbirliği OFTAŞ ile seyircisiz maçta karşı karşıya gelecek Beşiktaş, rakibini yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürmek istiyor.

Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgilerle şampiyonluk yarışında geriye düşen, ancak deplasmanda Sivasspor'u yenerek zirveye tutunan siyah-beyazlı takım, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u bugün mağlup ederek şampiyonluk umutlarını gelecek haftalara taşımayı hedefliyor.

F.BAHÇE DERBİSİ CEZA GETİRDİ

Siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç saha kapatma cezası nedeniyle bugünkü karşılaşmada taraftarlarından yoksun mücadele edecek. Beşiktaş ile Gençlerbirliği OFTAŞ Spor takımları arasındaki karşılaşma, BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de yapılacak maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak. Bu arada iki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da yapılan maçı Beşiktaş, Bobo'nun golüyle 1-0 kazanmıştı.

Seyircisiz maçlarda 6 galibiyet, 1 yenilgi

BEŞİKTAŞ son dönemde BJK İnönü Stadı'nda seyircisiz oynadığı 8 resmi maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar, 5'i lig, 3'ü de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul'da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 17 gol atarken, kalelerinde ise 8 gol gördü.

11.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya Fenerbahçe'yi izliyor

  Roberto Carlos'un ağrıları geçmiyor

  Zico: F.Bahçe'de kalacağım

  Beşiktaş'ın rakibi G.Birliği Oftaş

  G.Saray yabancılarda adeta fiyasko yaşıyor

  Ünlü kulüpler Ranaldinho'yu transfer etmek için sıraya girdi

  Yeni bir Sergen Yalçın yetişiyor

  Şampiyon bilardocudan Semih Saygıner'e vefa

  Hidayet'li Orlando Magic Chicago'yu kolay geçti

  Bursaspor taraftarı yeni stadı tartışıyor


 Son Dakika Haberleri