"Gerçekten" haber verir 26 Temmuz 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sivas, Braga önünde tur arıyor

UEFA Intertoto Kupası 3. tur ikinci maçında bugün Portekiz temsilcisi SC Braga ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşma ile 41 yıllık tarihinde Avrupa kupalarındaki 4. sınavına çıkacak.

UEFA Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında Portekiz ekibi SC Braga'ya evinde 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan kırmızı-beyazlı ekip, bugünPortekiz'in Braga kentindeki Axa Stadı'nda rövanş karşılaşmasına çıkacak. Daha önce Karadağ ekibi OFK Grbalj ile oynadığı 2 maç ile Avrupa arenasına çıkan Sivasspor, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Grbalj'ı sahasında 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Sivasspor bugün deplasmanda karşılaşacağı Portekiz ekibini de mağlup ederek Avrupa kupalarındaki 2. galibiyetine imza atmak istiyor.

MEHMET YILDIZ KART CEZALISI

Zorlu Braga maçı öncesinde Sivasspor'da Mohammed Ali Kurtuluş ve Sezer Badur'un sakatlıkları sürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip yarınki maça, bu 2 oyuncunun yanı sıra kart cezalısı Mehmet Yıldız ve Onur Tuncer ile Sivas'a dönen kaleci Michael Petkoviç'ten yoksun olarak çıkacak. Teknik Direktör Bülent Uygun, Porto kentinde konakladıkları otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk maçtaki talihsiz mağlubiyetin insanlarda üzüntüye neden olduğunu belirterek, en azından buradan güzel bir skorla dönerek sevenlerini mutlu etmek istediklerini söyledi. Eksiklikleri olduğunu buna rağmen güzel şeyler yaptıklarını ispat ettiklerini kaydeden Uygun, futbol mantaliteleriyle sahaya tüm güzellikleri sunarak, en güzel sonuçla ülkeye dönmek istediklerini belirtti. Uygun, ''Eleneceksek de futbol adına güzellikleri sahaya yansıtarak elenelim'' diye konuştu.

26.07.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Denizli: En hazır Fenerbahçe

  BEŞİKTAŞ, BUGÜN SCHALKE 04'LE OYNUYOR

  Sivas, Braga önünde tur arıyor

  Kocaeli ünlü Davids'e talip

  Sinan Engin: Güiza yıldız değil

  "12 Dev Adam" da şok! Ömer Aşık 6 hafta yok

  Mehmet Ekici Bayern Münih'te ilk golünü attı

  57. Başbakanlık Koşusu yarın İstanbul'da yapılacak

  Nihat: Ayağım acımıyor

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır